Claudia
Retailerii de articole sportive opteaza pentru solutia SmartCash RMS
10 martie 2010

Lantul de magazine Rich Sport (Rich Motors) ofera o gama larga de articole si mini vehicule sportive cum ar fi atv-uri, scootere, motociclete precum si piese de schimb pentru acestea. Magazinele din Cluj, Iasi si Bucuresti deja au implementat sistemul SmartCash RMS la finalul anului 2009 si inceputul anului curent.
De implementarea solutiei la magazinul din Iulius Mall Cluj s-a ocupat partenerul certificat Sagrada Construct, iar la magazinul din Iulius Mall Iasi, partenerul certificat INITA 1996. Echipa Magister Software a efectuat instalarea la magazinul din Bucuresti, situat pe soseaua Bucuresti – Urziceni, care este in acelasi timp si depozit.
Solutia aleasa de Rich Sport este una extrem de comoda si functionala compusa din casa de marcat cu rol de imprimanta fiscala si vanzari prin SmartCash POS in frontoffice, acelasi calculator fiind rezervat si pentru gestiunea activitatilor din magazin. Programul SmartCash Shop in versiune Compact raspunde pe deplin necesitatilor fiecarui magazin din retea la nivel de backoffice.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!