Claudia
Reteaua Original Marines se extinde la Constanta
16 septembrie 2008

Sub deviza „Cine traieste original, se imbraca original!” brand-ul italian Original Marines a patruns pe piata retail din Romania inca din 2005 lansand primul magazin in Bucuresti. Bazandu-se pe traditie, stil si originalitate, produsele Original Marines au cucerit cumparatorul roman datorita liniei deosebite de imbracaminte sport si casual dar si preturilor accesibile. Anul acesta reteaua se extinde deschizand un nou magazin la Constanta, in City Park Mall.
Reteaua de magazine Original Marines a adoptat solutiile SmartCash RMS inca de la inceput, asigurandu-si un sistem de vanzari automatizat bazat pe functionalitati multiple, gestiune completa, posibilitati de fidelizare clienti si schimb de date in timp real dintre centrala si magazine.
Partenerul certificat Magister Software pe judetul Constanta, firma RelSys Pro a realizat implementarea solutiei de la City Park Mall, finalizand in cateva zile instalarea programelor si a echipamentelor, training-ul personalului si oferind asistenta la deschiderea magazinului.
Solutia de tip monopost include un sistem POS ultra modern cu imprimanta fiscala si cititor de coduri de bare. La nivel de aplicatii, sistemul este asigurat de componentele SmartCash Shop in versiune Professional si SmartCash POS.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!