Diana Ionescu
Automatizarea proceselor de business cu SmartCash RMS și Mago4
11 ianuarie 2019

Bogdan Bratu, Business Development Manager in cadrul firmei Zucchetti, prezent in cadrul Conferintei Nationale Magister Software, a deschis seria prezentarilor de business din partea a doua, cu prezentarea celor doua noi module speciale, ce unifica modele de business ce utilizeaza SmartCash RMS alaturi de solutia Mago4.

Alaturi de Nadir Azam, colegul sau din echipa Zucchetti Worldwide Business Operations, dl. Bratu a prezentat modalitatile de unificare a celor doua modele de business folosind SmartCash RMS alături de Mago4.

Au fost detaliate cele mai importante beneficii pentru utilizatorul final, la implementarea celor doua module, GlobalSal responsabil cu elaborarea si calculul salariilor si cel de-al doilea modul care ofera solutia ideala pentru automatizarea proceselor de evidenta, control si gestionare a personalului.

Parteneriatul dintre Magister Software si dezvoltatorul platformei ERP Mago4 vizeaza o puternica integrare cu platforma pentru retail SmartCash RMS

Redam mai jos, integral, interviul video acordat de Bogdan Bratu, Business Development Manager, Zucchetti Worldwide Business Operations.

Unificarea modelelor de business folosind SmartCash RMS si Mago4, Bogdan Bratu, Zucchetti Worldwide
Unificarea modelelor de business folosind SmartCash RMS si Mago4, Bogdan Bratu, Zucchetti Worldwide

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!