Diana Ionescu
Comanda programul SmartCash POS împreuna cu o casa de marcat Daisy
21 februarie 2019

Odata cu schimbarea legislatiei fiscale si implementarea noilor modele de case de marcat cu jurnal electronic, modelele Daisy au devenit printre cele mai raspandite si cautate din Romania – nici nu e de mirare, considerand avantajele pe care le ofera. Si, fiindca functioneaza de minune impreuna cu aplicatia noastra software de vanzare, va prezentam in cele ce urmeaza 3 motive importante pentru care merita sa alegeti programul SmartCash POS împreuna cu o casa de marcat Daisy

Daisy vine cu o gama de 4 modele de case de marcat cu jurnal electronic ce functioneaza si mai eficient, cuplate la aplicatia SmartCash POS :

  • eXpert SX – Casa de marcat portabila cu acumulator sau alimentare din retea;
  • Compact M – Casa de marcat cu acumulator incorporat si design inovativ;
  • Perfect M – Casa de marcat stationara, cu design modern si tehnologie de ultimă oră
  • Compact S – Cel mai mic model de casa de marcat portabila, ce dispune de conexiune Bluetooth.

Iata 3 motive importante pentru care merita sa alegeti programul SmartCash POS împreuna cu unul dintre modele de casa de marcat Daisy:

1. Conformitate

Toate cele 4 modele Daisy respecta normele fiscale in vigoare (si nu oricum, ci la parametri optimi). Stim, teoretic toate casele noi de marcat sunt conforme, dar nu toate se descurca la fel de bine ca Daisy.

Modul de operare permite utilizarea multiplelor interfete de comunicatie de care dispune gama de case de marcat fixe si mobile Daisy

Datele privind incasarile sunt salvate si comunicate catre serverul ANAF conform normelor prevazute in noua legislatie fiscala, scutindu-va astfel de emotii in cazul unui control iar bonul fiscal este listat tinand cont de unitatile de masura si de toate cerintele legale.

2. Fiabilitate

Destinate oricarui tip de magazine, casele de marcat Daisy cu jurnal electronic, fixe sau mobile, au numeroase dispozitive si functii care le recomanda printre cele mai performante echipamente fiscale pentru domeniile in care activitatea presupune miscare permanenta si trafic intens de clienti. Iata principalele atuuri:

  • au dimensiuni mici si sunt dotate cu tastatură ergonomică și display generos, pentru a fi cât mai ușor de folosit;
  • acumulator încorporat, dar permit și alimentarea de la o baterie externă, ceea ce înseamnă un avantaj major pentru comerțul ambulant;
  • utilizeaza multiple interfete de comunicatie Wi-Fi și bluetooth incluse si port USB universal. Toate acestea permit conectarea la serverele ANAF fără a fi necesară utilizarea unor dispozitive suplimentare;
  • imprimare termica, silentioasa si cu optiuni de tiparire a codurilor de bara;
  • listeaza bonul fiscal tinand cont de unitatile de masura si de toate cerintele legale.

Asadar, sunt modele robuste cu design inovativ, compacte, usor de utilizat, cu elemente de conectivitate incorporate, pe care le veti folosi o perioada suficient de indelungata ca sa renteze investitia.

3. Eficienta

Si, cel mai important, “tandemul” Daisy – SmartCash POS stimuleaza productivitatea personalului, asigurand un flux optim al operatiunilor de vanzare din magazin – la casa, incasarile decurg corect si rapid, fara timpi morti si probleme inutile. Pentru un comert modern, eficient, angajati si clienti multumiti si o afacere profitabila, chiar si pentru comerciantii mici.

Utilizarea caselor de marcat Daisy impreuna cu aplicatia SmartCash POS
Utilizarea caselor de marcat Daisy impreuna cu aplicatia SmartCash POS

Vreti sa beneficiati de toate avantajele unui super-pachet de retail – casa de marcat Daisy + aplicatia software SmartCash POS, la preturi prietenoase?

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!