Stefania Moraru
Backup timp de un an, la prețul pentru șase luni
15 octombrie 2012

Bazele de date sunt extrem de importante pentru orice tip de afacere, dar in retail sunt vitale. Tot ceea ce inseamna un magazin cum ar fi: cataloagele de produse sau de clienti, informatiile despre furnizori, magazine ale retelei, tranzactiile si operatiile efectuate de-a lungul timpului, toate reprezinta fundamentul pe care activitatea oricarei afaceri din retail se cladeste zi de zi. Din acest motiv, backup-ul este o operatie de baza, de rutina, in gestiunea tuturor magazinelor.

Serviciile de backup pe care Magister le asigura clientilor sai costa acum cu 50% mai putin. Acestea constau in salvarea automata a bazelor de date, prin Internet, baze de date la care ulterior clientul are acces securizat, prin username si parola, astfel incat, daca are loc un accident, clientul poate recupera cu usurinta datele. Backup-ul se face zilnic, la o ora programata asa ca daca ar surveni pierderi de date, acestea ar fi minime si nu ar afecta iremediabil activitatea magazinului.

Fiindca backup-ul este indispensabil in gestiunea bazelor de date, specifica domeniului retail, Magister ofera incepand de astazi tarife mai mici cu 50% astfel incat orice comerciant care se bucura de facilitatile pe care doar un software profesional pentru retail le poate oferi,  precum SmartCash RMS, sa nu aiba grija pierderii informatiilor si a blocarii activitatii in niciun moment.

Pentru detalii, contactati departamentul de vanzari la: sales@magister.ro.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!