Diana Ionescu
Bio Fresh Market: managementul afacerii si gestiunea stocurilor se eficientizeaza natural cu SmartCash RMS
16 noiembrie 2021

Flexibilitate si usurinta in administrarea si gestiunea eficienta a stocurilor intr-un concept de business cu produse naturale

Situat in zona Piata Domenii din Bucuresti, Bio Fresh Market comercializeaza produse alimentare si non-alimentare naturiste si bio. Si cum avea nevoie, natural, de o eficientizare a afacerii, a ales sa treaca la urmatorul nivel, cu SmartCash RMS.

Bio Fresh Market – alimentatie curata si gestiune eficienta a stocurilor cu SmartCash RMS

Experienta de doua decenii ne-a aratat ca orice “reteta” trebuie adaptata specificului fiecarei afaceri pentru a da roade. Administrarea si gestiunea stocurilor necesita o platforma flexibila si adaptabila. SmartCash ofera eficienta, siguranta si scalabilitate, sustinand vanzarile si extinderea afacerii.

Produsele BIO au un termen scurt de valabilitate, motiv pentru care gestiunea stocurilor si, implicit, profitabilitatea depind de o organizare eficienta si de controlul fluxului de marfa.

Astfel, pornind de la analiza fluxului operational din magazin si de la prioritatile de business, analistii Magister au configurat si instalat solutia optima pentru nevoile Bio Fresh Market. O solutie simpla, dar care acopera toate necesitatile actuale ale afacerii – SmartCash POS si respectiv SmartCash Shop distribuita Standard.

Gestionarea eficienta a produselor perisabile si monitorizarea riguroasa, automata, a termenului de expirare

Solutia pentru a detine controlul asupra marfurilor, in special a celor perisabile, este SmartCash Shop, care permite monitorizarea indeaproape a datelor de intrare in stoc si a stocurilor disponibile. O evidenta clara a cantitatilor de produse vandute, categoria produselor ajuta la administrarea corecta si profitabila a afacerii.

La randul sau, aplicatia SmartCash POS asigura eficientizarea procesului de vanzare, contribuind, prin promptitudinea interactiunii, la o experienta placuta a clientilor. Calitatea servirii este considerabil imbunatatita, clientul multumit revine, iar posibilitatea comerciantului de a servi mai multi clienti zilnic sustine, implicit, cresterea profitului.

Dupa implementarea solutiei hardware-software de la Magister, Bio Fresh Market poate gestiona provocarile si cerintele retailului modern la standarde competitive. Astfel, automatizarea proceselor de lucru din magazin survine… natural cu ajutorul solutiei SmartCash de la Magister.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!