Diana Ionescu
Instalati acum cea mai rapida solutie de plata cu cardul la POS!
18 noiembrie 2021

Oferă-le și tu clienților tăi confortul de a efectua plata simplu și rapid!

Numerosi retaileri, mici, mijlocii, mari sau retele de magazine, au ales implementarea sistemului integrat de plata cu cardul prin SmartCash POS. Sistemul rapid de vanzare si plata cu cardul prin POS, de la Magister, este varianta ideala. Aduce avantaje in creșterea vitezei de efectuare si procesare a tranzactiilor si, implicit, in optimizarea fluxului de activități din magazin.

Spre deosebire de alte interfețe, dezvoltate pentru terminale de plata operate și instalate de diferite bănci din România, acum, clienții Magister pot primi în același pachet, odată cu soluția de vânzare, și soluția de plata cu cardul bazata pe cea mai moderna tehnologie existenta, împreună cu un contract cu comision de acceptare extrem de avantajos.

In plus, clientii apreciaza fiabilitatea fara egal a solutiei de plata, cu zero tranzactii blocate de la instalare si o viteza aproape instantanee de procesare.

Cum funcționează și ce beneficii aduce comercianților terminalul bancar PAX Q30

Viteza extraordinara de procesare a platilor

Eficientizarea procesului de vanzare in reteaua de florarii Tria’s, prin sistemul integrat de plata cu cardul, a permis comerciantului sa serveasca un numar mai mare de clienti, implicit sa proceseze mai multe plati zilnic:

Am reusit sa marim numarul zilnic de clienti cu pana la 10 persoane datorita vitezei de procesare a platilor. Astfel, clienții care ne cunosc ne raman fideli și ne asigura o creștere continua a activitatii”, declară Ciprian Saplacan, Executive Manager Tria’s. 

Sistemul de plata cu cardul de la Magister sustine cresterea profitului

Compania Jd Store Chain detine in portofoliu un lant de supermarketuri din judetul Hunedoara. Magazinele ofera o gama diversificata de produse nealimentare de larg consum. Odata cu implementarea sistemului de plata cu cardul de la Magister, experienta de plata a clientilor este mai rapida la check-out fata de perioada anterioara.

„Da! De cand utilizam terminalul de plata PAX Q30, platile sunt procesate in cateva secunde si erorile mult mai putine, chiar inexistente pana in prezent” , declara dl. Zhao Q, administrator retea nationala JD Store Chain.

Un alt beneficiu important este reducerea costurilor cu consumabilele. Terminalul bancar PAX Q30 nu include un mecanism de printare, chitanta emisa fiind tiparita in continuarea bonului fiscal.

Cash-back: Un sistem unic, extrem de avantajos, cu comisioane reduse pana la 0% din valoarea tranzacțiilor cu cardul

Spre deosebire de interfețele existente deja, dezvoltate de diferite bănci din România, JD Store Chain a primit în același pachet, odată cu soluția de vânzare, și soluția de plata cu cardul, precum si contractul Viva Payments. Contractul vine cu un comision de acceptare extrem de avantajos pentru comerciantul utilizator.

Cel mai important beneficiu il reprezinta facilitatea de cashback, care duce la o reducere masiva a comisioanelor. De asemenea, permite plata direct din contul Viva Wallet asociat magazinului”, a adaugat dl. Zhao Q, administrator retea nationala JD Store Chain.

Instalarea si mentenanța, asigurate direct de compania Magister

Intreaga soluție de vânzare și de plata cu cardul funcționează unitar. Comerciantul care o implementeaza, in magazinele sau reteaua proprie, beneficiaza de serviciile de instalare și mentenanța. Toate aceste servicii sunt asigurate direct de catre compania Magister.

Ca de fiecare data, avantajele solutiei SmartCash RMS sunt completate de serviciile post-instalare. Respectiv, trainingul si suportul constant asigurat de catre compania Magister: „Invatarea utilizarii sistemului a fost foarte eficienta datorita faptului ca este intuitiv si usor de utilizat”, declara dl. Miertoiu, reprezentant al companiei DDD Deracity, din judetul Hunedoara. Compania utilizeaza si terminalul PAX Q30, impreuna cu platforma de plăți electronice Viva Wallet.

Gratie platformei SmartCash RMS, zeci de comercianti utilizatori ai solutiei SmartCash RMS, precum Ekoinstal & Art Instal Universal, DDD Deracity, Jd Store Chain sau Tria’s, au ales solutia de plata prin terminalele bancare PAX Q30 de la Magister. Folosind serviciul Viva Wallet, integrat direct in sistemul SmartCash POS,obtineti o comisionare extrem de avantajoasa, beneficiati si de fiabilitatea inegalabila a unei solutii de plata, cu zero tranzactii blocate si viteza instantanee in procesare.

Instalati acum cea mai rapida solutie de plata cu cardul la POS!
Oferiti-le clienților confortul plăților electronice, simple și rapide!

Pentru integrarea soluției de plata prin PAX Q30 în sistemul dvs. de vânzare, transmiteți o cerere de conectare către Magister.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!