Claudia
Cu peste 27 ani de experienta in Europa, JYSK lanseaza cel de-al doilea magazin la Oradea
17 decembrie 2008

JYSK Oradea: Interfatare bidirectionala dintre sistemul SmartCash POS si ERP Navision

Lantul de magazine JYSK, specializate in produse de menaj si utilitare casnice, continua dezvoltarea sa in Romania dupa multiple implementari in toata tara.

Magazinele JYSK combina solutia proprie back-office bazata pe platforma Navision ERP cu front-office-ul SmartCash POS. Integrarea este realizata prin intermediul interfetei de comunicatie SmartCash POS Gateway. Interfata bidirectionala dintre sistemul POS si ERP-ul Navision a fost creata de Magister Software.

Solutia din frontoffice contine sase puncte de vanzare dotate cu sisteme POS de tip EloTouch POS, imprimante fiscale Datecs, cititoare de coduri de bare Metrologic Voyager si sertare de bani.

SmartCash POS exploateaza la maxim toate facilitatile puse la dispozitie de POS-ul EloTouch. Acesta oferind fiabilitate si viteza sporita in frontoffice, unde fluxul de clienti este mare. Operarea exclusiva prin intermediul ecranului touchscreen asigura rapiditatea operatiilor prin simpla atingere a ecranului. Autentificarea sistemelor POS are loc cu carduri magnetice de acces, asigurand astfel un control strict al activitatii de vanzare.

Succesul magazinelor JYSK in Romania se bazeaza pe o platforma de gestiune sigura si performanta. Datorita fiabilitatii ERP-ului Navision si adaptabilitatii aplicatiei SmartCash POS, usor integrabila cu alte sisteme informationale, prin intermediul unei interfete usor de administrat.

Implementarea a fost efectuata de specialistii Magister Software in colaborare cu partenerul certificat zonal firma Vesper din Timisoara.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!