Claudia
Reteaua Daiso extinde comercializarea articolelor traditionale cu specific japonez
30 iunie 2008

Conceptul japonez Daiso, importat in Romania, se bucura deja de succes

Daiso este un brand japonez de produse, vandute sub deviza „orice produs la acelasi pret”. Articolele sunt obiecte utile pentru casa, cadouri, decoratiuni interioare si artizanat traditional specific japonez.

Conceptul japonez importat in Romania se bucura deja de succes dupa lansarea magazinelor de la Galati, Pitesti si Cluj. In luna mai s-a deschis al patrulea magazin Daiso la Bucuresti.

Solutia instalata la magazinul Daiso din Bucuresti se bazeaza pe platforma SmartCash RMS. In front-office functioneaza sisteme POS de tip EcoPOS cu imprimanta fiscala, touchscreen-uri si cititoare omnidirectionale Metrologic. Partea de back-office este asigurata de un server MultiCom pentru receptie si controlul activitatii din magazin. Toate acestea se realizeaza cu un cititor si imprimanta de coduri de bare, controlate de versiunea Professional a componentei SmartCash Shop.

La acest nivel are loc gestiunea; Inregistrarea receptiilor, actualizarea stocurilor, administrarea listelor de furnizori. Datele sunt transmise catre centrala de magazine aflata tot in Bucuresti, dotata cu o versiune NetCenter a programului SmartCash Shop si componenta SmartCash NetBridge.

Magazinele Daiso prezinta o variatate foarte mare de articole la un pret convenabil, echivalentul a 100 yeni japonezi. Un sistem performant si fiabil asigura aici un proces de vanzare rapid si placut.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!