Claudia
Specialitati franceze pentru gurmanzi comercializate prin componenta SmartCash POS
11 februarie 2009

Magazinul Odeon Gastronomie utilizeaza solutia SmartCash in comercializarea de specialitati franceze

Solutia SmartCash RMS a fost implementata in luna ianuarie 2009 in magazinul Odeon Gastronomie deschis pe soseaua Nordului in capitala. Magazinul prezinta o colectie sofisticata de varietati gastronomice rafinate si vinuri alese provenite din Franta.

Platforma este compusa din doua terminale SmartCash POS, sistem de tip Estilo POS, imprimante fiscale Carat Partner si cititoare Metrologic.
Sistemul POS reuseste sa combine creativitatea, tehnologia ultra-avansata cu o interfata prietenoasa asigurand clientului confortul maxim la punctul de vanzare si comoditatea vanzatorului. Capacitatea componentelor demonstreaza cel mai inalt nivel de fiabilitate si rezistenta la factorii externi.

Display-ul touchscreen este 5-wire rezistiv si exceleaza prin claritate. Viteza si designul display-ului stilizat se bazeaza pe un unghi de vedere foarte confortabil. Interfata de operare este exclusiv touchscreen. La ea se pot conecta si dispozitive de input facultative prin interfata USB – mouse, tastatura sau chiar un display secundar.

Terminalul POS in combinatie cu aplicatia SmartCash POS ofera o serie de avantaje competitive. In principiu, o interfata de vanzare foarte flexibila la costuri minime.

Solutia instalata la Odeon Gastronomie este foarte potrivita pentru magazine mici, cochete sau chiar de lux, care vor sa-si promoveze nu numai produsele dar si o imagine memorabila.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!