Claudia
CAS CL5000 este comercializat in reteaua de parteneri
1 septembrie 2006

Modelul de cantar CAS CL5000 a inceput sa fie comercializat cu succes in cadrul retelei de perteneri Magister Software din tara. Fiind un cantar complex, cu foarte multe functii disponibile, CL5000 acopera cu usurinta necesitatile unui supermarket modern la departamentul de congelate sau legume & fructe.
Avantajele sale fata de alte modele mai vechi sunt multiple : afisajul de tip combinat cu VFD si cristale lichide asigura vizibilitate maxima in orice conditii de lucru ; constructia solida si modulara permite servisarea rapida a partilor importante ale cantarului; dotarea standard cu interfata TCP/IP permite programarea prin reteaua LAN.
Cateva magazine din reteaua Agricola au ales deja CAS CL5000 datorita eficientei sale pe termen lung. Cantarul este foarte comod pentru utilizatorii sai si gratie sistemului cu cartus pentru schimbarea rolelor. Cartusul ce inglobeaza rolele cu etichete este simplu de inlocuit.
Fiind un cantar digital cu etichetare acesta comunica cu statia de backoffice prin intermediului plug-in-ului pentru cantare digitale special creat de Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!