Claudia
Unitatea 8 Agricola instaleaza SmartCash Shop
31 august 2006

Continua extinderea solutiei SmartCash Shop in cadrul retelei de magazine Agricola International, acum prin instalarea solutiei la Unitatea 8 din Bacau.
Situat in zona Pietei Centrale, magazinul propune o paleta variata de produse alimentare cu specific Agricola, in special mezeluri si lactate.
Sistemul de la Unitatea 8 include o solutie cu case de marcat, prin trei puncte de vanzare in frontoffice. Casele de marcat Datecs sunt insotite de cititoare Symbol si cantare digitale CAS.
Partea de backoffice este asigurata de versiunea SmartCash Profesional ECR a programului instalata pe o statie de tip MultiCom Shop Server. Cantarele de tip CAS si DIGI comunica cu statia de backoffice printr-un plug-in pentru cantare digitale transmitand informatia in timp real. De asemenea, rapoartele se transmit zilnic incremental prin internet via un plug-in export centrala, creat de Magister Software.
Implementarea a fost efectuata de partenerul certificat al Magister Software care detine exclusivitate pentru judetul Bacau, firma Velvet Com.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!