Stefania Moraru
Cel mai recent magazin Lush, din Centrul Vechi, folosește soluțiile Magister
27 iulie 2012

Un nou magazin Lush s-a deschis luna aceasta in Bucuresti. Pe Strada Franceza, la numerele 46-48, amatorii de cosmetice inedite, realizate manual, din ingrediente naturale si proaspete, se pot bucura de produsele renumitei companii britanice.

Detinatorii francizei Lush in Romania s-au indreptat catre Magister, pentru a beneficia de solutii hard-soft adaptate tipului lor de afacere, inca din aprilie 2003, cand au deschis primul magazin in Galeria comerciala Mario Plaza din Calea Dorobanti, Bucuresti. Dupa o indelungata colaborare cu Magister pentru numeroasele magazine din toata tara ale francizei, incepand cu 2010 s-au deschis doua noi puncte de vanzare Lush in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni, iar in iulie 2012, pe Strada Franceza.

Pentru noul magazin Lush din Centrul Vechi, Magister a configurat o solutie ce include software-ul SmartCash POS si SmartCash Shop, versiunea Professional, dotat cu urmatoarele echipamente de retail: imprimanta fiscala Datecs FP550T, touchscreen Posiflex si un cantar digital cu etichetare Aclass.

Iata ca, la mai bine de noua ani de la deschiderea primului magazin Lush in Romania, serviciile Magister continua sa fie preferate de compania care detine aceasta franciza in Romania, confirmand  astfel, o data in plus, calitatea excelenta a platformei SmartCash RMS.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!