Diana Ionescu
Comunitate mare, avantaje pe măsură pentru comercianții LaDoiPasi EXTRA
24 ianuarie 2024

Un nou magazin independent se alătură francizei LaDoiPasi EXTRA, pe B-dul. Constantin Brâncuși

Recent, pe vibrantul bulevard Constantin Brâncuși din București veti gasi un nou magazin LaDoiPasi EXTRA. Acest nou magazin, integrat în rețeaua LaDoiPași EXTRA operată de Metro Convenience România SRL, reprezintă un exemplu excelent al modului în care tehnologia modernă poate transforma experiența de cumpărături.

Automatizare și eficiență cu SmartCash RMS

Cheia succesului in magazinele LaDoiPasi EXTRA stă în implementarea soluției SmartCash RMS, în varianta sa Enterprise. Solutia avansata SmartCash RMS este proiectata pentru a automatiza și eficientiza procesele din magazin, asigurând o gestionare precisă și rapidă a informațiilor. Prin utilizarea solutiei de gestiune SmartCash RMS, magazinul beneficiază de avantaje semnificative precum automatizarea etichetării pe raft și programarea cantarelor digitale, demonstrând astfel capabilitățile extinse ale soluției de automatizare a proceselor.

Optimizare in logistica și gestionarea stocurilor

Un element distinctiv al noului magazin LaDoiPasi EXTRA este integrarea completă cu interfața automatizată de schimb de date cu METRO. Aceasta optimizare facilitează o gestionare eficientă a logisticii și a stocurilor, permițând o sincronizare perfectă între magazin și portofoliul de produse METRO.

Un alt aspect notabil este integrarea cu API-ul METRO, care permite recepția facturilor emise către comerciant și sincronizarea automată cu portofoliul de produse METRO. Acest proces este facilitat de un asistent inteligent, care preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii, asigurând astfel o gestionare eficientă a costurilor și a stocurilor.

Deschiderea noului magazin LaDoiPasi EXTRA pe strada Constantin Brâncuși reprezintă un pas important în evoluția retailului urban. Implementarea SmartCash RMS în varianta sa Enterprise demonstrează angajamentul francizei de a oferi tehnologie avansată și soluții inovative pentru o experiență de retail superioară. Acest magazin nu este doar un punct de vânzare, ci un model pentru viitorul retailului eficient și automatizat.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!