Diana Ionescu
Din Târgușor în toată tara: platforma software integrată pentru retailul din România
25 ianuarie 2024

Implementarea soluției SmartCash RMS în magazinul alimentar A&C Black Market SRL

În pitorescul sat Târgușor din județul Constanța, comerciantul A&C Black Market SRL a făcut un pas uriaș către eficiență și modernitate prin implementarea soluției SmartCash RMS, în variantele sale SmartCash POS și SHOP Professional, la sfârșitul anului 2023. Acest pas reprezintă nu doar un progres semnificativ pentru A&C Black Market SRL, dar și o ilustrare palpabilă a flexibilității platformei software SmartCash RMS.

Prin automatizarea transmiterii informațiilor, fiecare proces devine mai eficient, de la gestiunea stocurilor până la contabilitate. Implementarea la A&C Black Market SRL include nu numai aplicațiile de bază – SmartCash POS pentru punctele de vânzare și SmartCash Shop Professional pentru back-office – dar și inovații precum Smartcash Bookkeeping Connector – Saga, care asigură o integrare perfectă cu sistemele ANAF.

Comerciantul a ales o solutie care include aplicatiile SmartCash POS si SmartCash Shop Professional, API METRO – disponibil pentru toate versiunile SmartCash Shop si in SmartCash HQ Multistore, Plug-In SmartCash cantare digitale (asigura programarea cantarelor digitale cu etichetare) si modulul SmartCash BookKeeping Connector, prin care noua versiune a platformei SmartCash RMS automatizeaza complet schimbul de date cu ANAF. Acest modul proceseaza toate documentele relevante emise in sistem si le inregistreaza in sistemele e-Factura si e-Transport. Astfel, toate fisele de rulaj stoc detaliate sunt compatibile cu raportarea SAF-T, iar tranzactiile inregistrate in sistemul SmartCash RMS ajung in programele de contabilitate (precum SAGA si altele) la nivelul de detaliu necesar generarii declaratiilor SAF-T.

Solutii la cheie pentru orice tipar de business

Ce face cu adevărat excepțională soluția SmartCash RMS este capacitatea sa de a servi atât nevoile marilor retaileri, cât și pe cele ale operatorilor independenți din domeniul comerțului cu amănuntul sau cash&carry.

Flexibilitatea și scalabilitatea sunt cuvintele de ordine, iar comerciantul din Târgușor a ales o configurație care include nu doar SmartCash POS și Shop Professional, dar și API METRO pentru o integrare completă a catalogului de produse.

Dupa cum a dorit comerciantul, catalogul de produse se sincronizeaza prin API cu articolele listate de METRO. Acest proces este inglobat in managerul de procese automate SmartCash RMS si disponibil pentru toate versiunile SmartCash Shop si in SmartCash HQ Multistore. Pentru activarea acestui modul, clientul a achizitionat o licenta de utilizare SmartCash METRO Gateway pentru acest magazin.

Fiecare element al soluției SmartCash RMS a fost gândit pentru a asigura o gestiune fluentă și automatizată a datelor și tranzacțiilor. De la integrarea cu e-Factura și e-Transport, la compatibilitatea cu raportarea SAF-T și sincronizarea cu sisteme de contabilitate precum Saga, totul este desfășurat pentru a simplifica procesele și a crește eficiența.

Povestea succesului SmartCash RMS la A&C Black Market SRL nu este doar un exemplu pentru comunitatea locală, ci și o inspirație pentru restul comerciantilor. Alegerea comerciantului A&C Black Market SRL demonstrează că soluțiile SmartCash RMS sunt gata să fie implementate în orice colț al României, indiferent de dimensiunea sau specificul afacerii.

În concluzie, SmartCash RMS demonstrează încă o dată că este cea mai puternică și adaptabilă platformă software integrată pentru retail din România. De la operatori independenți precum A&C Black Market SRL până la marile lanțuri de retail, SmartCash RMS este soluția la cheie care transformă modul în care afacerile își gestionează operațiunile, oferind eficiență, automatizare și o viziune modernă asupra retailului.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!