Diana Ionescu
Noul magazin Teldo combină perfect carmangeria, brutăria și mâncare gătită
23 ianuarie 2024

Tehnologia SmartCash RMS impulsionează succesul noului concept Teldo

Reteaua Teldo, cunoscută pentru calitatea excepțională a produselor de carmangerie, deschide un nou capitol în experiența de cumpărături cu inaugurarea unui supermarket inovativ. Acest nou magazin nu doar că oferă produsele tradiționale de carmangerie, dar surprinde plăcut prin introducerea unei secțiuni de mâncare gătită și brutărie proprie.

Reteaua Teldo Market are la acest moment magazine în Caracal, Slatina si Draganesti, reprezentand principalul canal de vanzare pentru mezelurile produse în fabrica proprie de la Caracal.

Fabrica de mezeluri Teldo din Caracal a fost inaugurata în martie 2020, investitia fiind realizata cu ajutorul fondurilor europene. Productia zilnica este de circa 6 tone un nivel care poate sa asigure rentabilitatea unei afaceri, dupa cum spune directorul companiei. Constructia este modulara si ea poate fi extinsa pe parcurs în functie de evolutia pietei. Materia prima este asigurata de la producatorii interni.

Dotari hardware si software SmartCash RMS in noul supermarket Teldo

În linie cu angajamentul său pentru excelentă și inovație, Teldo a ales să implementeze soluțiile SmartCash Enterprise Shop și SmartCash POS în acest magazin, ca și în restul rețelei. Această decizie garantează o gestionare unitară și eficientă a întregii rețele, fiind conectată la centrală și integrată cu sistemul ERP.

Toate magazinele Teldo, inclusiv noul supermarket, beneficiază de o soluție completă oferită de Magister, care include atât echipamente hardware de ultimă generație, cât și software performant. Imprimantele fiscale, cantarele cu etichetare Dibal Mistral M525 DB și cititoarele de coduri de bare omnidirecționale Themis TS-500 sunt doar câteva dintre echipamentele premium care asigură o experiență de vânzare eficientă și plăcută pentru clienți.

In noul magazin, două dintre cântarele Dibal Mistral M525 sunt folosite în zona de produse din carne și mezeluri pentru vânzare asistată, iar un alt treilea cântar este destinat secțiunii self-service de legume și fructe. Designul modern și fiabilitatea lor asigură o experiență de vânzare superioară și facilitează procesul de achiziție pentru clienți.

Integrarea cu sistemul e-Factura și e-Transport

O altă caracteristică inovatoare este integrarea magazinului cu sistemele e-Factura și e-Transport prin intermediul SmartCash ANAF Connector. Acest engine de schimb de date cu autoritățile fiscale procesează automat toate documentele relevante emise în sistem, asigurând o conformitate fiscală impecabilă și eficientizând procesele administrative.

Noul magazin Teldo nu este doar un loc unde se pot achiziționa produse de carmangerie de înaltă calitate, ci și un spațiu unde clienții pot experimenta diversitatea gastronomică, de la mâncare gătită la pâine proaspătă. Cu tehnologia avansată SmartCash RMS de la Magister, Teldo redefinește standardul pentru experiența de cumpărături în retail, punând accent pe eficiență, inovație și satisfacția clienților.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!