Diana Ionescu
Conferința Națională de Retail LaDoiPași, 2000 de magazine deschise pe piața locală
25 mai 2023

Viitorul este La Doi Pași. Reteaua de magazine LaDoiPași atinge pragul de 2000 de magazine deschise pe piața locală.

Conferința Națională de Retail LaDoiPași – Viitorul este La Doi Pași, organizata de METRO Romania, va reuni cea mai mare comunitate de antreprenori din Romania.

Conferinta Nationala de Retail LaDoiPasi, dedicata celor peste 2000 de antreprenori care fac parte din aceasta franciza, va avea loc joi, 8 iunie, începând cu ora 11:00, la centrul expozițional Romexpo, pavilioanele B2 și B3 (Bulevardul Mărăști, nr. 65-67). Evenimentul „VIITORUL ESTE LA DOI PAȘI”, va celebra atingerea pragului de 2000 de magazine LaDoiPași deschise pe piața locală. 

La eveniment va participa toata comunitatea de antreprenori independenți din România, cu acces la insight-uri și informații valoroase cu privire la strategia METRO de susținere a comerțul tradițional sau planurile de viitor pentru dezvoltarea rețelei LaDoiPași. În cadrul evenimentului vor fi prezenți peste 3000 de participanți − reprezentanți ai companiei, antreprenori din rețeaua LaDoiPași, parteneri, precum și antreprenori de succes din diverse domenii, iar ziua se va încheia cu un show spectaculos, care va reuni câțiva dintre cei mai cunoscuți artiști români.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!