Diana Ionescu
Magister certifica trei noi companii si îsi extinde reteaua nationala de Parteneri Certificati
5 mai 2023

Ultima editie de certificare nationala Magister, sezonul 2023-2024, s-a incheiat pe 1 mai a.c.

Anul acesta am certificat, în rețeaua națională de Parteneri Certificati Magister, trei noi companii partenere. Cele trei companii vor presta servicii autorizate de instalare pentru solutiile Magister in judetele Vrancea, Buzau, Galati si proximitate.  

Personalul calificat din cele trei noi centre de instalare autorizata reprezentate prin Expert Service SRL, Krys Mark Systems SRL si Mit Soft SRL ofera suport tehnic si operational pentru instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea soluțiilor Magister.

Programul Partener Certificat Magister contribuie la extinderea rețelei de companii partenere în cele mai importante orașe din țară. Extinderea portofoliului de companii si consolidarea prezentei in zone geografice noi certifica pozitia de lider pe piata furnizorilor de solutii specializate pentru retail din Romania.

Parteneriatul cu cele trei noi companii la nivel national, Expert Service SRL, Krys Mark Systems SRL si Mit Soft SRL, este doar unul dintre modurile prin care punem în practică promisiunea față de clienții noștri: furnizarea de solutii la cheie pentru afaceri, valorificand doua decenii de experienta in retail. Vom continua să dezvoltăm rețeaua națională de Parteneri Certificati și să oferim soluții de management, capabile sa contribuie la dezvoltarea pieței de retail din România“, a declarat Mihaela Petcu, National Sales Manager, Magister.

Rețeaua națională de Parteneri Certificati are, în prezent, 38 de companii certificate si este intr-o continua extindere, asigurand, astfel, comercializarea solutiei pentru retail SmartCash RMS in toate variantele sale, instalarea, mentenanța și suportul tehnic post-instalare.

Programul de certificare Magister continuă cu o nouă ediție, la care sunt invitați să adere orice companie interesata să comercializeze solutia SmartCash RMS cu personal înalt calificat în implementarea și analiza solutiilor pentru retail.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!