Diana Ionescu
Un nou punct de lucru Fiscal Online SRL, in Beius
7 august 2023

Fiscal Online SRL – Partener Certificat Magister, Nivel 2 de Certificare

Marti, 01 august a.c., a avut loc deschiderea unui nou punct de lucru Fiscal Online SRL, Partener Certificat Magister, la adresa Ioan Ciordas 17, in zona magazinului „2 Lupi”. Soluțiile software SmartCash RMS oferite comerciantilor din comunitate sunt de acum mai simplu de accesat.

La noul punct de lucru din Beiuș, veti beneficia de o experiență completă în ceea ce privește soluțiile fiscale și tehnologice pentru retail.
Cu o echipă de specialiști calificați și dedicati, Fiscal Online SRL e pregătita ajute cu consultanță și soluții personalizate, adaptate tiparului de busines .

Indiferent dacă aveti nevoie de echipamente noi, de întreținerea celor existente sau de soluția software de gestiune SmartCash RMS, Magister are un partener cu experiență antreprenorială care va pune la dispozitia antreprenorilor locali suport tehnic și de asistență promptă, direct la fața locului.

Fiscal Online SRL, Partener Certificat Magister in sesiunea 2021-2022.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!