Diana Ionescu
Solutiile SmartCash RMS, prezente la Internet Mobile World 2018  
15 octombrie 2018

In perioada 3 – 4 octombrie 2018, a avut loc, la Romexpo, cea de-a 7-a editie Internet Mobile World, cea mai ampla expo-conferință de business pentru solutii IT & Digital din Europa de Sud-Est.

La eveniment au participat circa 140 de expozanți, care au prezentat peste 2700 de solutii digitale din industria IT&C din România, speakeri locali si internationali, startup-uri, antreprenori si mii de specialisti din diferite domenii, iar suprafata expozitionala a depasit 7000 mp – cu 1500 mai multi decat in anii trecuti.

Cum ne dorim sa fim mereu conectati la noile tehnologii si inovatii din business, nu puteam lipsi! Ca si in anii trecuti, am facut echipa cu partenerul nostru Zucchetti, furnizorul platformei ERP Mago4, ce se integreaza cu solutiile noastre, SmartCash Retail Management System, oferind astfel comerciantilor toate avantajele pentru o activitate eficienta si profitabila.

Pe parcursul celor doua zile de expozitie, am interactionat cu numerosi parteneri interesati de solutii software integrate, precum si cu furnizori de software complementar, alaturi de care, prin sprijin reciproc, putem aborda cu succes noi directii de dezvoltare.

Astfel, cei care au vizitat standul Zucchetti pe durata expozitiei IMWorld au descoperit cele mai recente functionalitati si optimizari aduse platformei SmartCash – o solutie completa, premium, compatibila cu noile aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), conform testelor efectuate.

Implementata in mii de magazine din toate zonele tarii si cu o comunitate de 40.000 de utilizatori, suita de aplicatii software SmartCash Retail Management System este apreciata de comercianti indeosebi pentru functionalitatile esentiale pentru activitatea cotidiana, precum controlul strans asupra activitatii, optimizarea fluxurilor de aprovizionare sau integrarea cu diverse platforme ERP, cum este Mago4.

Impreuna, cele doua solutii se adreseaza tuturor tipurilor de afaceri din retail, precum supermarketuri si retele de magazine sau magazine de producator care doresc o solutie performanta si scalabila pentru managementul afacerii, cu suport fara egal pentru noile case de marcat.

Multumim partenerului Zucchetti pentru invitatie si colaborare, iar daca vreti sa aflati cum va pot ajuta si pe voi Mago4 ERP si SmartCash Retail Management System sa va dezvoltati afacerea de comert, contactati-ne si va veti convinge!

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!