Diana Ionescu
Conferinta Nationala Magister 2022, 21-23 octombrie
19 mai 2022

In week-end-ul 21-23 octombrie, la Teleferic Grand Hotel – Poiana Braşov. va avea loc Conferinta Nationala Magister 2022, evenimentul care marcheaza 20 de ani de retail pentru compania noastra.

Evenimentul de anul acesta marcheaza 2 decenii de activitate Magister Software, un bun prilej pentru  dezbateri alături de invitați, Parteneri Certificați și Dealeri Autorizați SmartCash RMS, într-un week-end pe cat de productiv, pe atat de placut, la Poiana Brasov – Teleferic Grand Hotel.

Conferinta Nationala Magister 2022 reprezinta contextul optim pentru a analiza colaborarea din cadrul rețelei de Parteneri si Dealeri Magister din intreaga tara, precum și modalitătile de a dezvolta soluții performante pentru utilizatori, ce vor permite extinderea portofoliului de implementări în concordanță cu schimbările din peisajul industriei software din Romania.

De asemenea, vom pregati terenul pentru 2023 – un an cu multiple provocari pe piata de retail, schimbari in ceea ce priveste relatia dintre contribuabili si ANAF, prin prisma digitalizarii.

Cum putem transforma impreuna toate aceste provocari in oportunitati?

Ce trebuie sa facem pentru a pregati terenul si pentru a oferi comerciantilor o solutie software integrata, ce acopera toate nevoile unui business ?

Iata doar cateva teme pe care le avem in vedere la Conferinta Nationala Magister 2022!

Va asteptam cu drag în week-end-ul 21-23 octombrie a.c., la Teleferic Grand Hotel, Poiana Braşov!

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!