Diana Ionescu
Digitalizare și modernizare cu SmartCash RMS în rețeaua Farmer Hús-Hentes Szaküzlet
22 martie 2024

Avantajele implementării SmartCash RMS în rețeaua Farmer Hús-Hentes Szaküzlet

În inima Transilvaniei, în localitatea Odorheiul Secuiesc, reteaua Farmer Hús-Hentes Szaküzlet redefinește standardele în industria prelucrării și conservării cărnii prin adoptarea soluției software SmartCash RMS. Această inițiativă marchează un pas important în digitalizarea și modernizarea proceselor de business, oferind o gestiune eficientă și adaptabilă la cerințele pieței.

Cu aproximativ 9 noi magazine deschise între finalul anului 2023 și începutul anului 2024, Farmer Hús-Hentes Szaküzlet și-a extins semnificativ prezența pe piață. Implementarea SmartCash RMS în jumătate din punctele de lucru, inclusiv în locații cheie precum Beclean, Rakoczi, Tarnovita și Feliceni, a fost un pas crucial în asigurarea unei gestionări centralizate și eficiente a întregii rețele.

Prin intermediul Neumann Computers SRL, partener certificat Magister, Farmer Hús-Hentes Szaküzlet beneficiază de soluția SmartCash RMS în varianta HQ pentru centrala de magazine din retea. SmartCash HQ oferă un control detaliat asupra stocurilor, automatizări de procese și acces la rapoarte de business esențiale pentru luarea deciziilor strategice.

SmartCash Mobility pentru inventare, recepții sau retururi, procesare comenzi de livrare și etichetare produse pe raft

Achizitionarea terminalelor mobile Idata K1s și a soluției mobile SmartCash Mobility asigură o gestionare precisă a inventarului și procesarea eficientă a comenzilor, inclusiv pentru clienții care achiziționează în cantități mari.

Utilizarea terminalelor mobile Idata K1S, echipate cu tehnologia 2D Area Imager, facilitează colectarea datelor eficient și precis, contribuind la optimizarea proceselor de inventar.

SmartCash Everywhere destinat comunicațiilor rapide, în timp real, în interiorul rețelei de magazine

SmartCash POS Professional și SmartCash Shop Professional sunt inima activității de front-office și back-office, garantând o experiență de cumpărături superioară pentru clienți și o gestionare optimă a magazinelor. În plus, componenta SmartCash Everywhere facilitează schimbul de date, în timp real, între magazine, asigurând sincronizarea stocurilor și centralizarea vânzărilor fără întârzieri.

SmartCash ANAF Connector transmite facturile la ANAF pe eFactura automat, sigur, fara nici un click din orice program de contabilitate sau ERP

Un aspect remarcabil al implementării este si integrarea cu sistemele e-Factura și e-Transport prin SmartCash ANAF Connector, care procesează automat documentele relevante, asigurând conformitate fiscală și eficientizând procesele administrative. Această funcționalitate avansată demonstrează angajamentul Farmer Hús-Hentes Szaküzlet față de inovație și conformitate.

Beneficiind de instalare, training și suport tehnic de la Neumann Computers SRL, precum și de consultanță specializată, Farmer Hús-Hentes Szaküzlet este echipat pentru a naviga cu succes în peisajul dinamic al industriei alimentare.

Implementarea SmartCash RMS nu a optimizat doar operațiunile interne, a și pus bazele unei creșteri sustenabile, demonstrând că tehnologia avansată și gestionarea inteligentă a afacerilor sunt cheia succesului în industria cărnii.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!