Diana Ionescu
SmartCash RMS devine alegerea principală pentru comercianți, datorită flexibilității, scalabilității și conformității fiscale
20 martie 2024

Pro Market a facut tranziția către solutia software SmartCash RMS, în variantele POS și Shop Professional

Într-o lume a afacerilor în continuă evoluție, unde tehnologia și inovația sunt esențiale pentru succes, soluția software SmartCash RMS se distinge ca fiind alegerea preferată a comercianților, indiferent de tipologia magazinului lor. Fie că vorbim despre magazine individuale, supermarketuri, rețele de magazine cu specific sau francize precum LaDoiPasi, SmartCash RMS oferă o gamă largă de avantaje care îmbunătățesc semnificativ gestionarea afacerilor comerciale.

Flexibilitate și scalare: Pro Market alege solutia software SmartCash RMS

Un exemplu concret al eficienței și flexibilității oferite de SmartCash RMS este recenta implementare la Pro Market, un comerciant de succes din București, sector 3, situat pe Bd 1 Decembrie 1918. Anterior, Pro Market se baza pe o altă soluție de gestiune, însă tranziția către SmartCash RMS, în variantele POS și Shop Professional, a marcat un punct de cotitură în optimizarea și extinderea afacerii lor.

Unul dintre principalele avantaje ale SmartCash RMS este capacitatea de scalare. Pe măsură ce Pro Market își extinde operațiunile, deschizând noi magazine, soluția SmartCash RMS permite o tranziție fluidă către versiuni software mai avansate, adaptate nevoilor în creștere ale afacerii. Această flexibilitate asigură comercianților scalabilitate fără a fi nevoiți să renunțe la solutiile hardware cu care sunt deja familiarizați.

Implementarea soluției SmartCash RMS la Pro Market a evidențiat și avantajul unei integrări ușoare cu echipamentele hardware deja existente. De asemenea, achiziționarea imprimantei termice TSC TE210 tt a îmbunătățit semnificativ procesul de imprimare a chitanțelor, bonurilor, etichetelor și tag-urilor, oferind claritate și precizie în condiții dificile de operare. Această compatibilitate hardware asigură că tranziția către SmartCash RMS este cât se poate de netedă și eficientă.

Conectivitate și conformitate fiscală: Avantajele incontestabile ale solutiei software SmartCash RMS

Pe lângă aceste avantaje, SmartCash RMS oferă soluții inovatoare pentru conectivitate și conformitate fiscală. Implementarea modulului SmartCash BookKeeping Connector a facilitat integrarea automată cu programul de contabilitate SAGA (utilizat de comerciant), asigurând o gestionare detaliată și eficientă a tranzacțiilor pentru generarea declarațiilor SAF-T.

În plus, SmartCash ANAF Connector automatizează transmiterea facturilor către ANAF prin e-Factura, oferind o viteză impresionantă de peste 300 de facturi pe oră, fără eforturi suplimentare din partea utilizatorului.

În concluzie, succesul implementării SmartCash RMS la Pro Market subliniază valoarea incontestabilă a soluției noastre software pentru comercianți. Flexibilitatea, compatibilitatea, integrarea ușoară cu sistemele de contabilitate și conformitatea fiscală automatizată sunt doar câteva dintre avantajele care fac din SmartCash RMS soluția ideală pentru orice tip de magazin. Într-o piață competitivă, alegerea SmartCash RMS este un pas strategic esențial pentru optimizarea operațiunilor comerciale și asigurarea unei creșteri sustenabile.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!