Claudia
Echipa de fotbal Magister Software a invins ieri echipa Muzeul Taranului Roman
2 iunie 2011

Echipa de Fotbal Magister Software a sustinut ieri un meci impotriva puternicei selectionate a MTR-ului ( Muzeul Taranului Roman)

In ciuda numelui echipei, precum si al anului inscriptionat -1907, nu au jucat deloc invechit, dimpotriva, prestand un fotbal modern, in forta, ofensiv, cu o echipa disciplinata tactic, este adevarat fara individualitati ca in cazul echipei noastre. Iar daca am ajuns la capitolul individualitati, as vrea sa profit de ocazie prin a-mi cere umilele scuze in primul rand „individualistului” nostru Razvan, pe care l-am iertat cu criticele din primul si pana in ultimul minut, precum si polivalentului jucator Georgica, pe care am reusit la un moment dat sa-l scot din sarite cu aceleasi comentarii critice, dar care- spun eu cu aceeasi umilinta – au fost constructive, aducand-o pe zeita Fortuna de partea noastra ( era tipa care aducea berea la masa!).

Si, le reamintesc si ce am spus pe teren: postul pe care dau cel mai bun randament este cel de antrenor ( sau oare de comentator tv?)

Si daca am ajuns la capitolul „cel mai bun randament” as vrea sa nu trec cu vederea jocul din defensiva aproape perfect realizat de Nicu TehNicu, in opinia-mi proprie cel mai bun jucator al meciului. Stapan peste propria-i jumatate de teren, aglomerand ( de unul singur!) zona centrala a careului propriu cand adversarii dezvoltau un atac pozitional, a oferit siguranta atat de necesara intr-un astfel de meci crucial celui din poarta, fie ca se numea Cristi, George sau..chiar Nicu.

Nu ar trebui trecut cu vederea jocul cu adevarat spectaculos al lui Cristi. Daca la primul meci din februarie, l-am remarcat cu totii drept reduta ce tinea piept hoardelor dusmane ( asta e un citat din Cornel Dinu!), acum am observat o alta fata a acelui jucator atunci cand am jucat pe postul de varf impins.

Cu un joc parca desprins de pe plajele din Copacabana, Cristi a reusit suturi spectaculoase, cu ambele picioare, cu fata sau cu spatele la poarta, din cadere, cu calcaiul, din foarfeca, cu capul, levitand, facand cumpana, din lotus si in multe alte pozitii ce l-ar face de ras chiar si pe maestru Jackie Chan.

Marilena a fost pe departe omul nostru surpriza la acest meci.

Netrecuta pe foaia de joc in prealabil, a reusit sa aduca prospetime in joc si adesea sa scoata din joc jucatorii adversi. Remarc si eu alaturi de Nicu acel stop pe piept ce a facut parca timpul sa stea in loc, caci atunci cand adversarul si-a revenit din reverie mingea era deja in poarta lor!

Trebuie remarcat desigur si profilul polivalent al lui George: fie ca echipa avea nevoie de un portar, fundas, om la constructie, atacant, rupator de bilete, bautor de bere, el era acela care se plia cu succes pe postul respectiv.

Bineinteles o sa inchei lista remarcatilor cu cel ce s-a chinut timp de 2 ore sa se faca remarcat singur : Razvan. Mingicar de profesie, a ascuns adeseori mingea adversarului (e adevarat ca a ascuns-o si fata de proprii coechipieri, nu numai fata de adversari!), i-a invartit, le-a dat-o printre picioare, l-a trimis ” la cumparat seminte” pe portar, a zguduit barile portilor, plasele portilor si a afectat grav ecosistemul local prin vanarea repetata a faunei din copacii dimprejur.

Este cel care a marcat golul victoriei si, dupa spusele proprii, cel care a dat cele mai multe goluri si – atentie!- cele mai multe PASE de gol.

Ultimul pe care il vom elogia, dar nu cel din urma, cel fara de care aceasta meritoasa victorie nu ar fi fost posibila, este cel de doua ori Stefan. Acceptand sacrificiul sa joace in echipa adversa, privandu-se singur de laurii victoriei si practicand un joc subversiv, a adus practic titlul in str. Cristescu Dima. Si nu, nu i-a fost usor sa mimeze jocul execrabil de aseara, fara ca noii lui coechipieri sa se prinda ca el poate mult mai mult.

Acestea fiind spune, vom urmari cu maxim interes descrierea meciului din perspectiva adversarilor, iar cu precizarea ca acestia au fost incantati de meci, dorind sa mai joace in compania noastra, noi, reprezentantii echipei de fotbal SC Magister Software, ne angajam sa nu precupetim nici un efort pentru a contribui la mai marea glorie a societatii!

Semnat ” un membru al echipei de fotbal Magister Software”

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!