Claudia
Descarca noua versiune SmartCash RMS 9.1.1.59
27 iunie 2011

O noua versiune si actualizarile SmartCash RMS, disponibile pentru descarcare

Noua versiune SmartCash RMS vine iata, mult mai devreme decat era asteptata, cu actualizari aferente lunii iunie. Pe langa motivele legate de sosirea vacantelor, principalul obiectiv al functionalitatilor incluse in versiunea curenta si al actualizarilor, a fost feedback-ul clientilor nostri.

In urma turneului de promovare desfasurat, in aproape toate zonele tarii, cu ocazia Piata Trade Expo Show, am identificat o serie de cerinte de imbunatatire, in special ale programului SmartCash Shop, pe care iata acum ne-am gandit sa le includem in acest build.

Multumesc mult si pe aceasta cale, doamnei Nicoleta Halus, de la supermarket-ul Stinor din Vicovul de Sus, Jud. Suceava, pentru input-ul extrem de bine fundamentat pe care s-au bazat imbunatatirile versiunii curente. Sper ca de acum inainte cautarea sau listarea retroactiva a receptiilor sa fie simpla ca buna ziua.

Un nou element de imbunatatire este introducerea Update Manager-ului, modul care va asigura de acum inainte propagarea rapida a modificarilor de program catre toti clientii nostri.

In acest mod veti putea beneficia rapid de toate noutatile programelor, fara pasi intermediari si fara bataie de cap.

Vacante placute tuturor!

Dor Bujor Padureanu
Arhitect Software

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!