Claudia
Iiruc Service, pe cale sa devina Partener Certificat Magister
7 februarie 2011

Anul 2011 aduce o intarire semnificativa retelei de Parteneri Certificati Magister, prin intrarea companiei Iiruc Service in procesul de certificare. Prima sesiune de training s-a desfasurat in 20 ianuarie, iar saptamana trecuta ne-am intalnit din nou, la Brasov, cu viitorul nostru partener certificat, pentru o a doua sesiune de training.

Ambele traininguri au reunit peste 40 de reprezentanti Iiruc Service din toata tara, ceea ce inseamna o diseminare semnificativa a procedurilor si know-how-ului Magister de servisare a pietei retailului mic si mediu.

Din partea Magister, au sustinut prezentari Florin Paraschiv – Director Comercial, Stefania Badea – Sef Departament Suport Tehnic si Niculae Aurelian – Sef Departament Instalare&Intretinere Solutii. Prezentarile au avut ca scop familiarizarea viitorului partener cu strategia comerciala a Magister, procedurile corecte in cazul unei instalari sau in cazul unor sesizari pe partea de service.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!