Claudia
Magister integreaza cantarele Selirom in platforma SmartCash Retail Management System
21 ianuarie 2011

Consecvent politicii sale de cooperare cu toti furnizorii de echipamente retail din Romania, Magister a finalizat integrarea cantarelor digitale Selirom, in platforma SmartCash RMS.

Integrarea cantarelor Selirom, este datorata raportului calitate-pret excelent al acestor cantare, variantele de conectare si modelele integrate acoperind gama entry-level de cantarire.

Modelele integrate fac parte din noua gama EVL+ furnizata de producatorul bulgar Elicom, fiind dotate cu celule de sarcina “dual-range”. Disponibile in variante cu picior indicator sau fara, cantarele pot fi exploatate atat in regim de cantar integrat in POS (la cantarirea pe fluxul de incasare) cat si in regim de cantar cu etichetare prin atasarea unei imprimante de etichete la unul din porturile seriale cu care sunt dotate.

Alaturi de cantarele Selirom, au fost integrate imprimantele pentru coduri de bare si platformele de cantarire furnizate de aceeasi firma.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!