Claudia
Upgrade de solutie la New Planet Pitesti
24 ianuarie 2006

Datorita unui upgrade de solutie la supermarket-ul New Planet din Pitesti, efectuat in ianuarie anul curent, acest magazin se situeaza in prezent la nivelul celorlalte doua din reteaua New Planet, aflate in Curtea de Arges.
O solutie mai veche, bazata pe case de marcat Sapel, a functionat in magazin timp de 2 ani dar acum SmartCash Shop a marcat trecerea la puncte de vanzare moderne de tip POS.
Supermarket-ul New Planet are in frontoffice 3 POS-uri cu imprimanta fiscala Datecs FP550T si sisteme Eco POS.
Un sistem de inventariere mobila radio de ultima generatie functioneaza in magazin pe baza de terminale Datalogic si server StarGate.
Datele din vechiul program au fost importate si reorganizate iar articolele reetichetate. Dupa un inventar complet s-a facut tranzitia la noul sistem, insa fara a fi necesara inlocuirea tuturor echipamentelor. Procesul de cantarire este asigurat de doua cantare digitale cu etichetare de tip DIGI SM100, cu conectare la PC.
Specialistii de la Magister Software au fost prezenti la magazinul New Planet in toate fazele de implementare asigurand tot suportul tehnic necesar, ocupandu-se si de training-ul personalului.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!