Diana Ionescu
Inovația Magister la EXPOSHOP 2023: Excelență în retailul românesc
12 octombrie 2023

Magister Eco: Un self checkout Made in România

În perioada 4-7 octombrie, la EXPOSHOP, cel mai mare eveniment din România dedicat industriei de retail, am adus în prim-plan inovația tehnologică. În pavilionul B1 al Romexpo, am prezentat cu mândrie Magister ECO, noul sistem de self checkout – primul de acest fel, fabricat integral în România.

Într-o atmosferă vibrantă, standul nostru s-a transformat într-o zonă interactivă. Fie că erau reprezentanți ai unui start-up, branduri consacrate, parteneri sau clienti Magister sau afaceri în expansiune, toți vizitatorii au avut ocazia de a experimenta, în timp real, funcționalitățile revoluționare ale sistemului Magister ECO. De la validarea vârstei cu ajutorul recunoașterii faciale până la porțile ce se deschid automat post-scanare, fiecare caracteristică a fost o dovadă a dedicării noastre față de avansarea tehnologică în retail.

Echipat cu toate instrumentele esențiale pentru un flux de operare eficient în retail și integrat perfect în ecosistemul SmartCash RMS, nu am făcut compromisuri când a venit vorba de performanța sistemului Magister ECO.

Prezența noastră nu a fost marcată doar de tehnologie, ci și de conexiunile valoroase stabilite. Am fost onorați de vizitele unor clienți și parteneri de renume, precum reprezentanti ai companiilor Zeus Service SRL, Zucchetti Romania, Scale Expert SRL, Florariile Trias sau Grupul Praxis, care consolideaza poziția noastră ca lideri în domeniu. În cea de-a doua zi, am avut privilegiul de a-l primi pe dl. Marian Anghelescu, o figură emblematică în industrie, care a apreciat, din nou, direcția și dedicarea echipei noastre.

Prin parteneriatul nostru strategic cu Viva Wallet Co., ne-am asigurat clienții cu serviciile de plată cu cardul la POS prin Viva Wallet. Plata cu cardul este direct integrata în aplicația de vânzare din platforma SmartCash RMS. O soluție de plată rapidă și eficientă, la nivel global.

În încheiere, EXPOSHOP 2023 a fost un triumf pentru noi. Cu zeci de vizitatori, discuții constructive și feedback pozitiv, am confirmat faptul că am ales drumul corect și că inovația noastră în retail este recunoscută și apreciată.

0 Comentarii

Categorie: Blog | Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!