Claudia
Instalare SmartCash RMS la Crescendo judetul Botosani
29 martie 2007

Partenerul certificat firma Microtehnica din Botosani a instalat luna aceasta solutia SmartCash Retail Management System in magazinul Crescendo din localitatea Vorona, judetul Botosani.
Solutia implementata la Crescendo este una complexa, bazata pe sisteme POS de ultima generatie la punctele de vanzare si aplicatia SmartCash Shop in backoffice.
Un server de putere, de tip Magister Power asigura organizarea intregii activitati din magazin, sustinut si de o statie de lucru de tip SmartBox Workstation, care se ocupa de gestionarea stocurilor, receptii iar etichetarea marfurilor se efectueaza cu ajutorul unei imprimante de coduri de bare Zebra si a unui cititor Symbol.
Activitatea de la punctele de vanzare este coordonata de cele doua POS-uri bazate pe sistemul SmartCash POS cu imprimanta fiscala. Terminalele EcoPOS sustin o activitate intensa si bine organizata in frontoffice, incluzand imprimantele fiscale cu display client, monitoare LCD de 17”, sertare de bani cu cititoare Symbol unidirectionale.
Lista de echipamente este completata de doua cantare DIGI SM amplasate la raionul de mezeluri, ce comunica cu serverul prin intermediul plug-in-ului pentru cantare digitale creat de Magister Software.
Echipa tehnica de la Microtehnica a implementat solutia la Crescendo si s-a ocupat de training-ul personalului.
Supermarket-ul Crescendo este o alta instalare de succes pentru Microtehnica, unul dintre cei mai activi parteneri certificati ai Magister Software pentru zona Moldovei.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!