Claudia
SmartCash POS in al doilea magazin JYSK Satu Mare
19 aprilie 2007

Al doilea magazin din reteaua JYSK s-a lansat la Satu Mare in luna aprilie 2007.
La Satu Mare, ca si la Oradea, supermarket-ul JYSK combina solutia proprie backoffice bazata pe platforma Navision ERP cu frontoffice-ul SmartCash POS prin intermediul interfetei de comunicatie SmartCash POS Gateway. Interfata bidirectionala dintre sistemul POS si ERP-ul Navision a fost adaptata de specialistii de la Magister Software.
Echipa de la Magister Software a avut la dispozitie o singura zi pentru instalarea sistemului, astfel incat deschiderea magazinului urma sa fie a doua zi. Implementarea s-a efectuat intr-un timp record, interfata cu Navision functionand ireprosabil.
Solutia din frontoffice consta in sase puncte de vanzare dotate cu sisteme POS de tip Triview POS 82A, imprimante fiscale Datecs, cititoare de coduri de bare Metrologic Voyager, sertare de bani si display client. Autentificarea si deschiderea POS-urilor este realizata prin carduri magnetice de acces, asigurand astfel un control strict al activitatii de vanzare.
Amplasarea optimizata a sistemelor POS in 2 baterii de cate 3 sisteme a creat un flux organizat de clienti, asigurand vanzari rapide si satisfactie la punctele de vanzare.
Magazinul JYSK functioneaza in cadrul complexului comercial Real din Satu Mare, unde ocupa un spatiu de 1500 mp. Traficul mare de clienti in aceasta zona necesita de la bun inceput o solutie sigura si usor de utilizat in frontoffice unde aglomeratia este cea mai mare. De aceea a fost aleasa solutia SmartCash POS adaptandu-se usor cerintelor acestui magazín.
Gama de produse JYSK cuprinde: mobilier pentru casa si gradina, lenjerie, textile pentru casa, articole de camping, precum si alte produse casnice (vesela, lampi, jucarii, cadouri, accesorii), toate la preturi acceptabile si de o calitate foarte buna.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!