Diana Ionescu
Instrumente eficiente pentru un business romanesc de succes
21 februarie 2022

Control complet asupra gestiunii si vanzarii in reteaua de magazine specializate Codrul Boieresc

Codrul Boieresc este o băcănie cu produse atent selecționate de carmangerie, brânzeturi, zacuscă, dulcețuri și băuturi artizanale. Produsele cu specific românesc și italienesc sunt preparate după rețete autentice, mare parte din materia primă provenind direct din propria retea de ferme. Produsele cu grijă și răbdare de către profesioniști specialitatile sunt depozitate în cele mai bune condiții, respectând normele și certificările în vigoare.

Integrarea vanzarii cu productia si cu distributia, in cadrul aceleiasi companii, presupune coordonarea completa a echipei de management.

Codrul Boieresc a optat pentru comercializarea produselor prin diverse canale de vanzare, avand in prezent magazine specializate, pentru preparate vânătorești si nu numai, in Piatra Neamt, Slobozia si in Bucuresti dar si magazin online.

Din dorinta de a a fi cât mai aproape de clienti, compania a deschis o noua locatie și în ParkLake Mall, sector 3, București. In noua bacanie, clientii vor gasi renumitele preparatele din carne 100% naturale sub brandul Codrul Boieresc.

Bacania din ParkLake Mall functioneaza in sistem de servire asistata la vitrinele cu produse specializate, cantaribile, ce necesita in acelasi timp si impachetare.

Pana in prezent, solutiile de gestiune SmartCash RMS au fost implementate in toate magazine din reteaua Codrul Boieresc.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!