Diana Ionescu
O soluție software modernă, extrem de flexibilă si ușor de utilizat pentru crama “boutique” Palace Mountain
22 februarie 2022

Automatizarea activitatii comerciale si cresterea profitabilitatii cu solutia pentru gestiune SmartCash RMS

Palace Mountain, un concept de cramă “boutique”, este situat în centrul staţiunii Sinaia, în apropierea Parcului Ghica. Palace Mountain Winery Boutique este un loc pentru cunoscatori, dar si amatori de vinuri alese din diferite podgorii. Comerciantul a ales pentru gestiune si vanzare produse, in crama Palace Mountain, o soluție software modernă, extrem de flexibilă si ușor de utilizat.

Comerciantul a implementat in magazinul individual solutia completa SmartCash RMS pentru automatizarea activitatii comerciale si a proceselor de vanzare si gestiune a stocului. Solutia sofware implementata, de tip monopost, pe o singura statie, asigura toate operatiile specifice de intretinere a magazinului: aprovizionare, gestiune, raportare, miscari de stoc etc. Zona front-office a magazinului specializat este dotata cu echipamente specializate, sprijinind vânzarea fluidă prin sisteme POS cu display touchscreen si imprimanta fiscala.

Toate echipamentele hardware au fost interconectate cu ajutorul aplicației software SmartCash RMS, in urma implementării soluției.

Evenimentul de deschidere a inceput cu o degustare. Personalul prezent, format din consilieri pregătiți sa ofere cat mai multe informații, a sta la dispozitia invitatilor pentru consiliere in luarea celei mai bune decizii.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!