Dor Bujor Padureanu
Intalnirea Partenerilor Magister 2011
7 noiembrie 2011

Dupa cum stiti, anul trecut am initiat Intalnirea Partenerilor Magister, un eveniment la care tinem foarte mult. Anul acesta am repetat experienta si ne-am invitat iar toti partenerii certificati si dealerii autorizati la Intalnirea Partenerilor Magister 2011 ca sa ne punem reciproc la curent cu evolutia pietei in acest an si cu obiectivele pentru 2012.

Astfel, intre 4 si 6 noiembrie a.c, ne-am adunat la hotel Rozmarin din Predeal, unde ne-au fost alaturi peste 80 de parteneri si invitati pentru un week-end inspirational, in care am avut parte atat de prezentari serioase, cu cifre si previziuni de afaceri, cat si de momente de relaxare.Din partea Magister, le-a urat bun venit invitatilor seful nostru, Dor Bujor Padureanu. Florin Paraschiv- director comercial Magister ne-a prezentat tendintele pe 2011 si obiectivele comerciale pentru 2012, iar Nicolae David, expert tehnic al Magister, a sintetizat provocarile intampinate de clientii SmartCash RMS si solutiile la cele mai frecvente probleme tehnice, precum si planurile pentru anul viitor.

Totodata, cativa din partenerii prezenti la eveniment ne-au prezentat cele mai inovatoare produse si servicii pentru retail: de la Felician Chelu, IT Manager al Intertel Communication, am aflat despre platforma de servicii Prepay prin SMS, Cristian Lazar- Account Manager la Transart, ne-a vorbit despre potentialul solutiilor integrate Transart ERP for retail Powered by SmartCash , Bogdan Iosifaru- Product Manager RRC Group Romania a demonstrat live cat de rezistenta la socuri este tableta pentru medii agresive Xplore, iar Attila Kiss, Director General Alt Cash Impex ne-a tinut isonul, aratandu-ne ca terminalele POS Posiflex rezista cu succes si la apa, si la foc.

Cel mai emotionant a fost insa momentul in care i-am premiat pe cei mai performanti parteneri certificati Magister si dealeri autorizati SmartCash RMS din anul acesta. Laureate au fost companiile Leu Grup din Pitesti si Maart Consiliere Afaceri din Bucuresti(locul 3 si respectiv locul 2 la categoria Dealer Autorizat), Sagrada Construct din Cluj si IIRUC Service din Bucuresti (locul 3 si respectiv locul 2 la categoria Partener Certificat Magister), compania Velvet Com din Bacau ocupand primul loc in ambele topuri.

Surpriza a fost ca nu doar noi pregatisem premii: Marius Stoica si Lefter Dobrica de la IIRUC Service ne-au oferit, la randul lor, un trofeu onorific pentru buna colaborare pe care o avem deja de cativa ani. Un premiu care ne emotioneaza, ne onoreaza si ne obliga in egala masura.

La finalul zilei, ne-am destins toti in jurul focului de tabara, cu gustari traditionale romanesti si tuica fiarta, si apoi la masa festiva-momente binevenite dupa o saptamana de munca. Acum, ca Intalnirea Partenerilor Magister are deja 2 ani la activ, abia o asteptam pe urmatoarea. Pana atunci, insa, sa avem toti spor si succes in afaceri si sa ne revedem cu bine!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!