Dor Bujor Padureanu
Oxygen Live, o realizare Magister dedicata clientilor si partenerilor
6 octombrie 2011

Singurul produs de acest tip dezvoltat in Romania. Analizele Oxygen Live pot fi utilizate la fel ca o foaie Excel. Pot fi transmise prin e-mail colegilor si pot fi deschise fara conexiune la internet.

Ca de fiecare data inaintea unei noi lansari si acum suntem emotionati, nerabdatori, mandri si recunoscatori, totodata. Insa acum mai mult ca oricand, fiindca azi am lansat Oxygen Live. O platforma revolutionara de analiza online care ofera acces la toate informatiile despre vanzari si stocuri din cateva clickuri si de pe orice dispozitiv conectat la internet.

De ce suntem emotionati? Fiindca Oxygen Live este rezultatul a 2 ani de munca asidua a intregii echipe Magister. Nerabdatori suntem fiindca stim, din discutiile cu dumneavoastra, clientii si partenerii nostri, cata nevoie era de un astfel de instrument pe piata romaneasca, la un pret accesibil.

Oxygen Live este singurul produs de acest tip dezvoltat in Romania. Suntem recunoscatori fiindca ne-ati ajutat sa testam acest serviciu timp de 6 luni de zile. Acest aspect ne-a asigurat ca este cu adevarat pregatit pentru a fi lansat.

Azi a fost o zi speciala, caci am lansat Oxygen Live. Evenimentul a avut loc in cadrul Piata Trade Expo, de la World Trade Plaza din Bucuresti.

Ceea ce a facut cu adevarat speciala aceasta zi, a fost participarea dumneavoastra in numar mare. Faptul ca ne-ati fost alaturi ne-a demonstrat ca parteneriatul cu Magister este si pentru dumneavoastra la fel de important.
Sustinerea reciproca demonstreaza capacitatea de a surmonta toate obstacolele pe care le presupune o afacere de retail, intr-o perioada de criza.

Asadar, permiteti-ne sa va dedicam lansarea Oxygen Live, dumneavoastra, clientilor si partenerilor nostri.

Mai multe informatii si parerea clientilor gasiti pe site-ul dedicat http://www.oxygenlive.ro/. In ce masura am reusit sa raspundem asteptarilor dumneavoastra speram sa ne anuntati dupa ce il incercati 🙂

 

OxygenLive - De la un vis frumos la lansarea oficiala
OxygenLive - De la un vis frumos la lansarea oficiala
OxygenLive - Functionalitati si demonstratii
OxygenLive - Functionalitati si demonstratii

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!