Diana Ionescu
Intalnirea Partenerilor Magister 2017 pregateste specialistii in retail pentru schimbarile anului viitor
21 noiembrie 2017

In perioada 3-5 noiembrie a.c., la a opta editie a Intalnirii anuale a Partenerilor Magister, eveniment consacrat in randul furnizorilor de solutii hardware si software pentru retail, aproape 100 de profesionisti, reprezentand peste 60 de companii din toata tara, au analizat provocarile si oportunitatile pietei si si-au stabilit obiectivele pentru anul 2018.

Intalnirea s-a desfasurat la Complexul turistic Cheile Gradistei Fundata Resort si a debutat cu Conferinta Partenerilor Magister, precedata de prezentari de solutii menite sa sporeasca performanta, precum si o expozitie de echipamente pentru comertul cu amanuntul, unde participantii au descoperit, printre altele, cele doua modele de imprimante fiscale inteligente, Athlos V-WS si FMC Epson TM-T810 primele de acest tip fabricate integral in Romania.

Conferinta Partenerilor Magister a reprezentat contextul optim pentru a analiza colaborarea din cadrul retelei Magister, precum si modalitatile de a dezvolta solutii performante, ce vor permite extinderea portofoliului de implementari in concordanta cu schimbarile iminente de pe piata de retail.

La finalul evenimentului, Dor Bujor Padureanu, director general Magister Software, a prezentat strategia de dezvoltare a parteneriatelor in 2018, cu ajutorul noilor instrumente comerciale disponibile acum in sistemul online, ce vor permite profesionistilor din reteaua nationalA? Magister sA? obtina performante mai bune, printr-un management eficient al proceselor de pre-vanzare si contractare. „Inovatia reprezinta, astazi, o conditie esentiala pentru succes si, totodata, un proces complex, bazat pe interactiune singura modalitate prin care vom reusi sa implementam, impreuna, strategia de dezvoltare a produselor si serviciilor din suita de solutii SmartCash RMS.”

Va invitam sa urmariti mesajul domnului Dor Bujor Padureanu, directorul general Magister Software, in interviul acordat in cadrul Intalnirii anuale a Partenerilor Magister:Interviu cu Dor Bujor Padureanu, Director General Magister, la Intalnirea Partenerilor Magister 2017

Interviu cu Dor Bujor Padureanu, Director General Magister, la Intalnirea Partenerilor Magister 2017


Asa cum v-am obisnuit, pentru fiecare moment important din evolutia Magister, avem un clip video pe care va invitam sa il urmariti:Intalnirea Partenerilor Magister 2017

Intalnirea Partenerilor Magister 2017


0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!