Diana Ionescu
Compania Cris-Tim, premiul Cel mai bun furnizor roman la Gala Premiilor Piata
20 noiembrie 2017

Dedicata industriei bunurilor de larg consum, a XII-a editie a Galei Premiilor Piata a avut loc la hotelul Hilton Athene Palace, in seara zilei de 15 noiembrie 2017.In cadrul evenimentului, au fost acordate 50 de trofee celor care au obtinut cele mai mari performante in sezonul 2016-2017.

Agricola Bacau si Cris-Tim, doua retele de magazine dezvoltate cu ajutorul solutiei SmartCash RMS, au castigat premii la doua categorii in cadrul Galei.

La sectiunea „Cel mai bun produs nou”, produsele din carne Cris-Tim, gama „Eticheta curata”, au primit 34,70% din voturi, iar in cadrul sectiunii „Cea mai eficienta promotie” pentru produsele din carne, Agricola International a strans 36,10% voturi pentru campania „Mesele de poveste iti aduc premii pe saturate!”.

Titlul Cel mai bun furnizor roman a revenit companiei Cris-Tim, iar premiul pentru Cel mai bun comerciant roman a fost adjudecat de reteaua de retail Annabella.

Lista completa a castigatorilor premiilor, mentiunilor si procentajele de voturi aferente o gasi

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!