Diana Ionescu
Interviu cu Mircea Raducan, director vanzari ROPECO, despre solutiile specializate pentru automatizarea platilor cu numerar
28 noiembrie 2019

La Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata in week-end-ul 1-3 noiembrie a.c. in complexul Ana Hotels din Poiana Brasov, printre subiectele relevante abordate in prima parte a conferintei a fost gestionarea platilor cu numerar prin integrarea unor solutii pentru optimizarea fluxului de vânzare, reducerea costurilor și îmbunătătirea serviciilor.

Mircea Raducan, director vanzari ROPECO, a vorbit in cadrul Conferintei Nationale Magister despre solutiile specializate pentru automatizarea platilor cash – CashInfinity, echipamente de tip self checkout, solutii pentru optimizarea fluxului de vânzare, reducerea costurilor și îmbunătătirea serviciilor.

Echipamentele ROPECO integrate cu solutia Magister utilizeaza sisteme avansate de verificare si autentificare a bancnotelor, gestionand in mod eficient atat incasarea cat si dispensarea restului in bancnote si monede.

Am inceput colaborarea cu Magister acum un an […] din dorinta de a integra solutiile noastre cu SmartCash RMS, astfel aducand puterea acestui software la indemana clientilor Magister – actuali si viitori. In prezent, colaboram la dezvoltarea solutiei de integrare intre sistemele de plata automatizate la casa de marcat, de tipul Glory CashInfinity, cu solutiile Magister”, afirma Mircea Raducan.

Urmariti mai jos interviul integral!Solutii specializate pentru automatizarea platilor cash, Mircea Raducan, director vanzari ROPECO

Solutii specializate pentru automatizarea platilor cash, Mircea Raducan, director vanzari ROPECO


Voi cum gestionati platile si ce asteptari aveti de la solutiile specializate pentru automatizarea platilor cu numerar?

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!