Diana Ionescu
Nucleul echipei comerciale Magister si importanta partenerilor certificati in noua strategie de dezvoltare a companiei
26 noiembrie 2019

La Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata intre 1-3 noiembrie la Poiana Brasov, Mihaela Petcu, director de vanzari nationale Magister, a prezentat realizarile obtinute anul acesta in reteaua partenerilor Magister, felicitandu-i pe premianti.

Totodata, a subliniat rolul si importanta partenerilor certificati in noua strategie de dezvoltare a companiei, precum si atuurile care ne mentin in topul furnizorilor de solutii specializate pentru retail si care ne indreptatesc sa speram la performante cel putin la fel de frumoase si in proiectele viitoare:

2019 aduce Magister la un alt nivel in randul furnizorilor de solutii software complexe si dovada o reprezinta rezultatele prezentate in cadrul Conferintei noastre de astazi. Este anul in care Magister vine cu o noua imagine si cu o noua strategie de dezvoltare, pregatita sa ridice standardele de pe piata solutiilor software si serviciilor dedicate comerciantilor. […] Pilonul central al afacerii noastre il reprezinta reteaua de parteneri certificati, fara de care noua noastra strategie de dezvoltare nu ar fi posibila. Suntem increzatori in viitor, suntem constienti de valoarea si potentialul nostru, dobandite in cei 18 ani de activitate in domeniul pietei de retail”, a declarat Mihaela Petcu.

Urmariti interviul integral mai jos:Nucleul echipei comerciale Magister, Mihaela Petcu, director de vanzari nationale Magister

Nucleul echipei comerciale Magister, Mihaela Petcu, director de vanzari nationale Magister


Recent sosita in echipa Magister, Mara Preda, consultant de vanzari, vine cu o experienta solida in acest domeniu si se arata pregatita sa o valorifice in cadrul procedurilor specifice companiei noastre, astfel incat sa sustina din plin obiectivele comerciale si activitatea partenerilor:

Sunt fericita sa fac parte din aceasta echipa. Magister mi-a oferit noi proceduri de lucru, noi provocari, care, impreuna cu experienta mea de peste 10 ani in vanzari, sper sa aduca rezultate cat mai bune”, afirma Mara.Mara Preda, consultant de vanzari Magister

Mara Preda, consultant de vanzari Magister


0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!