Stefania Moraru
Interviurile echipei Magister
5 decembrie 2012

Duse sunt vremurile in care reflectorul si camera erau atintite asupra partenerilor sau clientilor nostri … Fiindca ne place mereu sa aducem ceva nou, anul acesta, a sosit momentul sa pasim in lumina reflectorului si sa ne gasim cuvintele cele mai potrivite. Ei bine, am constatat ca nu e un lucru chiar asa de usor! Pe aceasta cale, dorim sa multumim tuturor celor care de-a lungul timpului ne-au transmis cateva cuvinte in format video.

La Intalnirea Partenerilor Magister 2012, am gasit un ragaz sa filmam urmatoarele interviuri cu Florin Paraschiv, Directorul Comercial, Mihaela Petcu, Coordonatoarea Retelei Nationale de Dealeri si Stefania Moraru, Asistent de PR & Marketing. Ei reprezinta doar o mica parte din colectiv, insa foarte vizibila in aceeasi masura pentru clienti, cat si pentru parteneri.

Prin urmare, faceti-va confortabili, a venit randul nostru sa vorbim in fata camerei!

Interviu cu Florin Paraschiv, director comercial Magister
Interviu cu Florin Paraschiv, director comercial Magister

Florin Paraschiv este cel care se asigura ca totul merge ca pe roate in departamentul comercial. Cand vine vorba de achizitii, contracte, solutii, prezentari, Florin este o persoana de baza in echipa noastra. Speram ca ati avut ocazia sa il cunoasteti.

Interviu cu Mihaela Petcu, coordonatorul retelei nationale de dealeri autorizati SmartCash
Interviu cu Mihaela Petcu, coordonatorul retelei nationale de dealeri autorizati SmartCash

Mihaela Petcu, o profesionista in domeniul solutiilor pentru retail, este in echipa noastra de la inceputul anului 2012, insa deja a reusit sa dezvolte si sa intareasca reteaua de distributie. Pentru partenerii nostri, Mihaela este prima persoana din lista de contacte de la Magister.

Interviurile echipei Magister

Stefania Moraru este persoana responsabila de implementarea politicilor de marketing Magister si nu doar atat. Daca aveti un pont pentru vreo stire sau informatii despre magazin nou care a ales SmartCash RMS, contactati-o!

Unul dintre motivele pentru care am realizat aceste clipuri este pentru a asocia un chip vocii pe care o auziti la telefon sau persoanei cu care comunicati prin e-mail. Noua ni se pare mult mai usor sa comunicam cu oameni pe care ii cunoastem. Pe aceia dintre voi, parteneri si colaboratori, pe care nu am avut placerea pana acum sa-i cunoastem fata in fata ii asteptam la evenimentele viitoare.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!