Stefania Moraru
Reteaua de Parteneri Magister se extinde la nivel national
10 decembrie 2012

Noi membrii in reteaua partenerilor Magister, furnizori de solutii la cheie pentru afaceri

Reteaua noastra nationala de parteneri se extinde pe zi ce trece. Cu ajutorul colaboratorilor nostri, reusim sa aducem solutiile SmartCash in magazine din colturile cele mai indepartate ale tarii.

Luna trecuta, la Intalnirea Partenerilor Magister 2012, am avut placerea sa-i avem printre invitati pe trei dintre cei recent intrati in familia Magister.

Este vorba de firma Zeus Service din Bucuresti, reprezentata de Florin Bajan – director general, Compact Denx IT din Pitesti. De asemenea, reprezentata de directorul general, dl. Daniel Citu, si firma Fioma Inf din Oradea, reprezentata prin domnul Marius Dan Fitero.

Zeus Service a devenit Dealer Autorizat SmartCash RMS in luna septembrie a acestui an, iar in prezent este in curs de acreditare pentru a deveni Partener Certificat Magister.

Zeus Service, membru in reteaua Partener Magister, va putea oferi suport tehnic specializat pentru solutiile noastre, alaturi de alte doua companii, in Bucuresti.

Florin Bajan, Zeus Service, despre colaborarea cu Magister Software

Interviu cu Florin Bajan, directorul Zeus Service SRL, dealer autorizat SmartCash
Interviu cu Florin Bajan, directorul Zeus Service SRL, dealer autorizat SmartCash

SmartCash RMS, solutia software dezvoltata de Magister se potriveste manusa pentru orice intreprinzator. Chiar daca are o afacere mica, el este foarte util in ideea in care, in viitor, acea afacere va creste, ea va putea foarte bine sa fie manageriata.

Un alt candidat pentru acreditare, in reteaua nationala de Parteneri Magister, este firma pitesteana Compact Denx IT, Dealer Autorizat din 2012. Directorul general, dl. Daniel Citu, se declara placut impresionat de evolutia Magister in cei 10 ani de activitate.

Noi suntem un partener mai nou al Magister, dar practic ne cunoastem mult mai de mult. Am mai colaborat cu o alta firma in trecut. Acum am ramas placut surprins de faptul ca sunt mult mai organizati, acorda sprijin prin tot felul de traininguri, o documentatie foarte bine pusa la punct tehnicienilor nostri si usurinta in colaborare.

Fioma Inf din Oradea, condusa de dl. Marius Dan Fitero, este o firma cu vechime pe piata furnizorilor de solutii software de gestiune si nu numai.

Infiintata in 1993, Fioma Inf si-a manifestat de curand interesul pentru solutiile retail SmartCash RMS. Asteptam Fioma Inf la viitoarele traininguri dedicate partenerilor. Nadajduim ca anul 2013 sa aduca compania in familia noastra, pentru o reprezentare in judetul Bihor.

Mesajul d-lui Fitero, din perspectiva unui viitor furnizor de SmartCash RMS.

Mi s-a parut interesanta colaborarea cu firma Magister ca sa putem face un pas inainte. Dorim sa ne imbogatim sfera de activitate si sa incercam sa dezvoltam si acest sector. Dorim sa putem activa si pe piata aceasta a programelor pentru magazine. Intalnirea a fost interesanta, s-au discutat subiecte interesante. Am dorit in primul rand sa iau cunostinta cu firma, sa vad domeniul de activitate, problemele care se pun aici, sa vad cam ce s-ar dori de la mine sau de la o colaborare cu firma si sper ca in viitor sa gasim posibilitati si solutii practice pentru o colaborare.

Interviu cu Marius Dan Fitero, administrator Fioma INF din Oradea
Interviu cu Marius Dan Fitero, administrator Fioma INF din Oradea

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!