Diana Ionescu
La Rățoi: Supermarketul cu carmangerie din Budești care a optat pentru solutia SmartCash RMS
24 august 2023

Cum transformă SmartCash HQ experiența de cumpărături în inima Călărașiului

În inima Budeștiului, județul Călărași, a fost inaugurat duminica 13 august a.c. supermarketul cu carmangerie La Rățoi. Supermarketul La Rățoi, a devenit rapid un punct de referință pentru locuitori. Acesta se intinde pe o suprafata de aproximativ 600 mp, la 30 de km de Bucuresti. Dar ceea ce diferențiază acest supermarket de altele nu este doar calitatea produselor sau profesionalismul angajaților, ci și decizia strategică de a implementa soluția software integrata SmartCash HQ cu POS și Shop Professional.

Comerciantul a ales aplicatia software integrata SmartCash HQ. Aplicatia asigura deopotriva vanzarea prompta,dar si gestiunea exacta a stocurilor si a intregului flux operational necesar pentru buna functionare, la cote optime, a supermarketului.

SmartCash HQ este aplicația din suita SmartCash RMS responsabila cu managementul lanțurilor de magazine. Alaturi de ecosistemul de servicii automatizate, aplicatia asigura controlul unificat al rețelelor de magazine cu un număr nelimitat de unități si toate functionalitatile necesare unei carmangerii moderne:

  • receptia marfurilor din propriul depozit sau prin intermediul unor furnizori terti;
  • controlul operatiunilor cotidiene ce tin de stocuri, vanzari, management personal etc;
  • verificarea stocurilor din magazine printr-un corp specializat de control.

Cu aplicatia SmartCash Mobility, La Rățoi va reduce considerabil timpul necesar pentru efectuarea receptiilor. Inventarierea, recepția, returul sau procesarea comenzilor de livrare ori etichetarea produselor pe raft sunt doar cateva aplicații practice ale soluției SmartCash Mobility.

Echipamentele hardware impreuna solutia SmartCash RMS ruleaza pe acelasi server marca Dell PowerEdge T40. Eficient si fiabil in consolidare, stocare si partajarea fisierelor. Serverul permite accesul concomitent, de la distanta, pentru un numar de 5 utilizatori.

Din punct de vedere al echipamentelor hardware, cum produsele din carne si mezelurile necesita aproape intotdeauna cantarire, magazinul este dotat cu cinci cantare digitale cu etichetare Dibal D-955. Cantarele deservesc zona de carmangerie din supermarket. Alte doua cantare cu etichetare Dibal Mistral M-525, cu tastatura elevata deservesc atat zona de patiserie si zona de carmangerie a supermarketului. Cele doua cantare cu etichetare Dibal Mistral M-525 afiseaza informatii despre greutate, pret, tara, vanzator si denumirea produsului.

Cantarul electronic cu etichetare este echipamentul absolut necesar în orice supermarket de tip carmangerie sau macelarie. Sunt recomandate punctelor de vanzare cu preparate din carne, mezeluri, brânzeturi, măcelarii, pescării, cofetării, patiserii, supermarketuri si hipermarketuri. Cantarul electronic comercial cu etichetare se deosebeste prin faptul că după cântărirea produselor, imprimanta integrată genereaza eticheta ce va fi lipită pe ambalaj.

Managementul, controlul si viteza sunt conditii esentiale pentru producatorul local de preparate din carne La Rățoi iar pentru a se mentine in topul retailerilor din aceasta industrie comerciantul a optat pentru access point-urile Ubiquiti. Access point-urile Ubiquiti oferă o acoperire Wi-Fi extinsă și posibilitatea integrarii fără efort în orice mediu si design.

De ce SmartCash HQ pentru supermarketul La Rățoi?

La Rățoi nu este doar un supermarket cu carmangerie. La Rățoi este un exemplu de inovație și adaptare la nevoile moderne ale pieței. Prin implementarea soluției software SmartCash HQ cu POS și Shop Professional, supermarketul La Rățoi din Budești și-a consolidat poziția pe piață, demonstrand că este pregătit să răspundă cerințelor clienților într-o manieră eficientă și profesională. Acest pas strategic plasează La Rățoi în avangarda supermarketurilor din județul Călărași și chiar din întreaga țară.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!