Diana Ionescu
Luko Supermarket isi extinde reteaua si deschide un nou magazin in Vaslui
22 martie 2023

Un nou magazin alimentar Luko Market deschis in judetul Vaslui

Luko Supermarket a inaugurat in luna martie, cel de-al doilea magazinul in judetul Vaslui. Astfel, reteaua de magazine alimentare Luko are, in prezent, un numar de doua unitati la nivel national. Locatia are o suprafata de aproximativ 100 mp si isi intampina clientii cu un design modern si accesibil. Toate acestea reflecta evolutia strategica a retailerului si pune accent pe crearea unei experiente placute pentru clienti.

Procesarea rapida si precisa a cumparaturilor la casa de marcat

Pentru noul magazin alimentar in retea, deschis pe Bulevardul Traian, din judetul Vaslui, comerciantul a implementat plata cu cardul prin SmartCash POS – instrument de plata de nelipsit in randul comerciantilor.

Pentru procesarea rapida a platilor la casa de marcat s- a optat pentru integrarea completa a platii cu cardul in sistemul POS. Intreaga retea Luko foloseste aplicxatia SmartCash POS si serviciile de plata Viva Wallet prin terminalul PAX Q30 de la Magister.

Solutia ii ofera, intr-un pachet unitar, atat solutia de vanzare si gestiune cat si extensia de plata cu cardul. Intreg sistemul de plata cu cardul garanteaza timpi de validare a platii de sub o secunda si un sistem de raportare a platilor cu cardul fara termen de comparatie.

Pe langa sistemul avantajos de comisionare, clientul a apreciat fiabilitatea fara egal a acestei solutii de plata, cu zero tranzactii blocate de la instalare si o viteza aproape instantanee de plata.

Mobilitate si inventariere automatizata prin componenta SmartCash Mobility

SmartCash Mobility este componenta software care sta la baza soluției de colectare mobilă de date din suita SmartCash RMS. Este compusa din doua componente software: SmartCash Mobility Server, integrat in toate distributiile SmartCash Shop care opereaza cu stoc, si SmartCash Mobility pentru Android, aplicația ce ruleaza pe terminale mobile de colectare a datelor.

Colectarea si transmiterea rapida si precisa a datelor cu terminale mobile iData K1S

Terminalul iData K1S portabil, din gama profesionala, rezistent la lovituri, vine cu un design ergonomic si performante excelente deosebite in citirea codurilor de bare 2D in depozite, market-uri si supermarket-uri.

Terminalul mobil de inventariere iData K1S a fost conceput special pentru retailerii din comertul mic si mijlociu, fiind mult mai usor decat terminalele similare obisnuite si implicit, facil de transportat la orice punct de vanzare.

Modelul iData K1S este ideal pentru colectarea si transmiterea rapida si precisa a datelor. In ciuda greutatii reduse de numai 270g si 26 mm grosime dispozitivul este rezistent la influente externe si foarte usor manevrabil in toate tipurile de medii.

Intreaga solutie de gestiune, vanzare, inventariere si plata cu cardul funcționeaza unitar. Comerciantii care o implementeaza beneficiaza de serviciile de instalare și mentenanța asigurate direct de compania Magister.

Toate echipamentele hardware au fost interconectate cu ajutorul aplicației software SmartCash RMS, in urma implementării soluției SmartCash Shop si SmartCash POS Professional.

Implementata in mii de magazine din toate zonele tarii si cu o comunitate de zeci de mii de utilizatori, SmartCash RMS este solutia software apreciata de comercianti indeosebi pentru functionalitatile esentiale din activitatea cotidiana. Controlul strans asupra activitatii, optimizarea fluxurilor de aprovizionare si integrarea cu diverse platforme înseamnă mai multă profitabilitate și evident, mai puține pierderi.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!