Diana Ionescu
METRO LaDoiPasi continua extinderea la nivel national cu un nou magazin in franciza
23 martie 2023

Franciza METRO LaDoiPasi continua extinderea la nivel national cu un nou magazin in Cazanesti, judetul Ialomita

Miercuri, 22 martie a.c. in Cazanesti, judetul Ialomita, am implementat solutia software pentru vanzare si gestiune SmartCash RMS in noua locatie METRO LaDoiPasi, magazin Hermes SRL.

LaDoiPasi magazin Hermes SRL, din Cazanesti, dispune de o soluție completă de vânzare și gestiune de magazin utilizand solutia software alcatuita din aplicatiile SmartCash Shop si SmartCash POS Standard. Solutia SmartCash este integrată cu echipamentele hardware specifice tiparului de business.

Implementarea solutiei SmartCash RMS asigura transmiterea automatizata a informatiilor si aduce un plus de eficienta pentru fiecare proces in parte.

Inventariere in timp real cu SmartCash Mobility si K1S

Clientul a ales implementarea solutiei SmartCash RMS beneficiind de tehnologii moderne adresate magazinelor de retail prin utilizarea aplicatiilor mobile SmartCash Mobility pentru controlul stocurilor dublate de cele mai moderne sisteme de incasare si plata.

Odata cu dinamica ofertelor se diversifica si produsele. De aceea, comerciantul a optat pentru componenta SmartCash Mobility, instalata in back-office, pentru inventariere, avand astfel la indemana terminalul mobil de ultima generatie K1S, specific tiparului sau de business.

Cu ajutorul componentei SmartCash Mobility, clientul obtine rapoarte in timp real despre stocuri, modificari de pret sau discounturi. De asemenea, cu componenta Mobility se poate realiza o comanda directa la raft.

Solutia SmartCash implementata in magazinul LaDoiPasi Hermes SRL din Cazanesti, acopera receptia marfurilor, aprovizionare, vanzarea si incasarea automatizata. Pentru toate acestea comerciantul folosind un sistem de stocuri actualizate in timp real, precum si inventarierea mobila.

Receptie marfuri prin interfata API METRO

Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO si receptia facturilor emise catre comerciantul LaDoiPasi Hermes SRL este asigurata prin integrarea cu API-ul METRO.

Receptia marfurilor, pentru magazinele incluse în franciza METRO LaDoiPasi, se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Catalogul de produse se sincronizeaza cu articolele listate de METRO, dupa cum a dorit comerciantul. Acest proces este inglobat in managerul de procese automate SmartCash RMS si disponibil pentru toate versiunile SmartCash Shop si in SmartCash HQ Multistore. Pentru activarea acestui modul clientul fost achizitionata o licenta de utilizare SmartCash METRO Gateway pentru acest magazin.

Sisteme POS All-in-one special concepute, cu viteza mai mare de lucru si fiabilitate

Solutia SmartCash este integrată complet cu echipamente hardware specifice pentru retail, terminal mobil K1S, cititor coduri de bare LS 2208 cantar Dibal 525 cu etichetare si sistem ZT 4125 All-in-One 15 ” cu touchscreen capacitive.

Sistemele POS All-in-One ZT 4125 se disting printr-o tehnologie de ultima generatie si un design elegant. Acestea au un consum redus de energie si accelereaza procesul de vanzare. Sunt astfel solutia ideala pentru pentru utilizare în comerț, acolo unde este necesară viteză de lucru și fiabilitate

All-in-One ZT 4125 cu touchscreen capacitiv are carcasa exterioară din aluminiu vopsit în culoare neagră si este echipat cu un procesor Intel J4125 Quad Core cu frecvență de lucru de 2GB. Asigură o funcționare silențioasă deoarece nu este necesară folosirea ventilatoarelor, care se știe că sunt surse de zgomot importante.

Mobilitate si inventariere automatizata prin colectarea si transmiterea rapida si precisa a datelor 

Terminalul iData K1S portabil, din gama profesionala, rezistent la lovituri, vine cu un design ergonomic si performante excelente deosebite in citirea codurilor de bare 2D in depozite, market-uri si supermarket-uri.

Terminalul mobil de inventariere iData K1S a fost conceput special pentru retailerii din comertul mic si mijlociu, fiind mult mai usor decat terminalele similare obisnuite si implicit, facil de transportat la orice punct de vanzare.

Modelul iData K1S este ideal pentru colectarea si transmiterea rapida si precisa a datelor. In ciuda greutatii reduse de numai 270g si 26 mm grosime dispozitivul este rezistent la influente externe si foarte usor manevrabil in toate tipurile de medii.

Implementata in mii de magazine din toate zonele tarii si cu o comunitate de zeci de mii de utilizatori, SmartCash RMS este solutia software apreciata de comercianti indeosebi pentru functionalitatile esentiale din activitatea cotidiana. Controlul strans asupra activitatii, optimizarea fluxurilor de aprovizionare si integrarea cu diverse platforme înseamnă mai multă profitabilitate și evident, mai puține pierderi.

Aplicatia care masoara satisfactia clientilor, imediat dupa interactiunea cu personalul

Pachetul achizitionat ofera comerciantului servicii de instalare și instruire. Alaturi de acestea comerciantul a beneficiat de asistenta tehnica oferita de Magister, in perioada post instalare.

LaDoiPasi magazin Hermes SRL a optat si pentru aplicatia Feedback Clienti Magister, functie disponibila prin Media Display in cadrul aplicatiei SmartCash POS. Functia masoara satisfactia clientilor imediat dupa interactiunea cu personalul.

Satisfacția clienților nu dă doar măsura succesului produselor și serviciilor companiei, ci oferă, în același timp, informații care să te ajute să identifici oportunități de îmbunătățire a produselor, proceselor și caracteristicilor organizației, care sunt evaluate de clienți și care servesc obiectivelor.

Folosind solutia SmartCash RMS intr-o locatie METRO LaDoiPasi, beneficiezi de echipamente si aplicatii cu finantare avantajoasa prin intermediul programului de parteneriat dezvoltat de Magister în cooperare cu METRO Cash&Carry SRL.

Programul de parteneriat asigură accesul comercianților din franciza METRO LaDoiPasi la soluții de gestiune premium pentru retail.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!