Diana Ionescu
Magazinul MAReStore, un spațiu de vânzare modern și eficient cu SmartCash RMS
26 septembrie 2023

Deschiderea magazinului MAReStore în Contextul Expoziției „Efectul Picasso

Magazinul MAReStore, situat în cadrul Muzeului de Artă Recentă București, s-a deschis, oferind vizitatorilor o experiență îmbunătățită de cumpărături, în contextul iminentei Expoziții „Efectul Picasso„, care va avea loc între 27 septembrie 2023 și 8 ianuarie 2024. Expoziția va prezenta 46 de lucrări semnate de Pablo Picasso, alături de 65 de lucrări ale 37 de artiști români contemporani, influențați de opera maestrului artei moderne.

Magazinul MAReStore servește ca o poartă pentru vizitatori de a lua acasă o parte din experiența artistică și servește ca un reminder al timpului petrecut explorând exponatele. Recunoscând importanța acestui aspect, echipa de management de la Magazinul MAReStore a pornit într-o misiune de a transforma magazinul lor de cadouri într-un spațiu de vânzare modern și eficient.

Proiectul de deschidere și implementarea solutiei de gestiune SmartCash RMS

Implementarea solutiei SmartCash RMS si proiectul de deschidere au ca scop îmbunătățirea funcționalităților generale, pentru a răspunde cerințelor crescânde ale publicului care va vizita expoziția. Un element cheie care a contribuit in luarea deciziei de implementare a solutiei software pentru gestiune SmartCash RMS, in varianta HQ au fost unelte avansate pentru gestionarea diverselor aspecte ale operațiunilor, inclusiv controlul inventarului, urmărirea vânzărilor și raportarea acestora.

SmartCash HQ este aplicația din suita SmartCash RMS responsabila cu managementul lanțurilor de magazine. Alaturi de ecosistemul de servicii automatizate, aplicatia asigura controlul unificat al rețelelor de magazine cu un număr nelimitat de unități si toate functionalitatile necesare unei carmangerii moderne:

– receptia marfurilor din propriul depozit sau prin intermediul unor furnizori terti;

– controlul operatiunilor cotidiene ce tin de stocuri, vanzari, management personal etc;

– verificarea stocurilor din magazine printr-un corp specializat de control.

In afara de solutia de gestiune POS si Shop Professional clientul a achizitionat si echipamentul hardware tot de la Magister. Un sistem PC Dell Optiplex 3000 MT Intel Core I5, intr-o configuratie Intel Core 8 GB RAM, DDR 4/ 256GB SSD, monitor LED cu diagonala 21,5″, Cititor Cod Bare Zebra Symbol Ls2208/ Unidirectional/ Laser si imprimanta fiscala AMEF Custom Modular ECR Q3x-F.

Extinderea prezenței in mediul online cu SmartCash e-Commerce

Pe lângă simplificarea operațiunilor în magazin, MAReStore urmeaza sa isi extindă prezența dincolo de locația sa fizică, pentru a permite iubitorilor de artă din întreaga lume să achiziționeze piese unice și suveniruri inspirate de fiecare expoziție. Pentru a atinge acest obiectiv, specialistii nostri au propus solutia SmartCash eCommerce, o platformă online care le permite clientilor precum MareStore să stabilească o arhitectura multichannel, folosind aplicatia SmartCash HQ din cadrul suitei SmartCash RMS.

Prin redeschiderea Muzeului de Artă Recentă București, si inaugurarea magazinului MAReStore, vizitatorii vor experimenta o modalitate mai eficienta de a face cumpărături, în contextul Expoziției „Efectul Picasso”. Aceste îmbunătățiri vor permite magazinului să răspundă eficient cererii crescute și să ofere suveniruri și produse de artă de calitate, reflectând diversitatea și bogăția operei lui Picasso și a artiștilor români contemporani prezenți în expoziție.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!