Diana Ionescu
Barta Ati redefinește experiența de cumpărare și setează noi standarde în retailul românesc
27 septembrie 2023

O nouă locație cu Self-Checkout Magister ECO în rețeaua Barta Ati

Barta Ati, un nume consacrat în retailul din județul Satu Mare, continuă să își extindă rețeaua de magazine, inaugurând un nou magazin, in Strada Odobescu, Nr. 15, dotat cu soluții software de ultimă generație, inclusiv sistemul de self checkout Magister ECO, o inovație integral românească.

SmartCash RMS este o soluție completă hardware-software concepută special pentru sectorul de retail. Solutia oferă retailerilor un sistem centralizat și distribuit care le permite gestionarea diverselor aspecte ale afacerii în mod fluid. De la gestionarea inventarului până la politicile de vânzări, SmartCash RMS oferă o gamă largă de funcții care răspund nevoilor unice ale comerțului modern.

De la implementare în 2013, si pana in prezent, SmartCash RMS a devenit coloana vertebrală a operațiunilor Barta Ati, oferind funcționalități esențiale pentru gestionarea vânzărilor și stocurilor, adaptate nevoilor specifice ale retailului de tip cash & carry și distribuție de alimente și băuturi.

Gestionarea politicilor de vânzare și controlul operațional cu self-checkout Magister ECO

În era digitală de astăzi, consumatorii cer în mod crescând comoditate și experiențe personalizate. Ei se așteaptă la tranzacții fără probleme, servicii rapide și acces ușor la o gamă largă de produse. Această schimbare în comportamentul consumatorilor a dus la adoptarea sistemelor de self-checkout, care oferă clienților un mod mai rapid și mai convenabil de a-și face cumpărăturile. SmartCash RMS integrat perfect cu sistemele de self-checkout, permite retailerilor să ofere o noua experiență de cumpărare prin simplificarea operațiunilor.

Noua locatie, din județul Satu Mare, nu este singurul magazin din reteaua Barta Ati in care retailerul a ales implementarea solutiei self-checkout Magister ECO. Solutia self-checkout este implementata si in alte doua locatii functionale, din reteaua Barta Ati.

Magister ECO reprezintă un pas major în evoluția retailului modern, permițând clienților Barta Ati să finalizeze procesul de cumpărare într-un mod rapid și intuitiv, în concordanță cu tendințele globale și necesitățile sociale actuale.

Sistemele Magister ECO vin echipate cu dotări hardware-software avansate, care asigură o experiență de cumpărare fluidă și un control operativ eficient asupra stocurilor și aprovizionării.

Procesul de instalare și instruire a fost realizat de Simon Electronics SRL, partener certificat Magister, cu suportul și coordonarea centrului logistic din București.

Automatizarea și inovația aduse de soluțiile Magister se reflectă în beneficii operaționale, logistice și financiare, consolidând poziția Barta Ati ca lider în retailul modern.

Implementarea soluțiilor SmartCash RMS și Magister ECO subliniază angajamentul Barta Ati pentru inovație și excelență în retail, stabilind noi standarde.

Adoptarea tehnologiei și inovației este esențială pentru succesul în retail. Alăturați-vă evoluției in retailul modern integrand soluția software SmartCash RMS!

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!