Stefania Moraru
Magister la Gala Premiilor Comertului Traditional
14 noiembrie 2012

Joi, 15 noiembrie, incepand cu ora 19:00, la Ramada Parc Hotel, va avea loc Finala Nationala a Premiilor Comertului Traditional. Magister, partener oficial al evenimentului, alaturi de METRO si alte nume mari din industria bunurilor de larg consum, va oferi un premiu unuia dintre castigatorii celor patru categorii. Totodata dl. Dor Bujor Padureanu, Director General Magister, va inmana premiul castigatorului sectiunii Cel mai bun layout.

In cadrul galei vor fi premiati comercianti din toata tara la urmatoarele sectiuni: Cele mai bune servicii suplimentare, Cea mai buna strategie de marketing, Cel mai bun layout si marele premiu pentru Cel mai bun comerciant traditional. Marele premiu, in valoare de  7500 lei va fi acordat de METRO.

Finalistii sunt castigatori ai editiilor regionale, dar si comercianti care au primit nominalizari speciale din partea juriului. Termenul limita pana la care acestia ar fi putut sa trimita materiale care sa dovedeasca performanta afacerii lor intr-unul din cele patru segmente vizate a fost 31 octombrie.

Anul trecut, marele castigator a fost supermarketul Matra Scornicesti, aceeasi firma care a castigat pe 23 octombrie la tombola organizata la Piata Trade Expo Bucuresti premiul oferit de Magister, SmartCash RMS in varianta Professional. Ramane sa vedem joi de la ora 19:00 cine este cel mai performant comerciant traditional al anului 2012!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!