Stefania Moraru
Partenerul Birotech Pres, prezent la Târgul Gobe
6 decembrie 2012

In perioada 23-24 noiembrie, Promenada Mall in colaborare cu Eco Community Transylvania a gazduit Targul Gobe, eveniment dedicat economiei si comunitatii locale. Expozantii care au fost prezenti sunt firme locale, din Targu Mures, cu diverse obiecte de activitate.

Printre acestia s-a numarat si Birotech Pres, Partener Certificat Magister inca din anul 2005. Dintre cele 24 de firme participante, partenerul Magister a fost singurul care a prezentat solutii pentru retail, punand accentul pe promotia Un Magazin intr-o Cutie, lansata in luna septembrie.

In cele doua zile cat a tinut Targul Gobe, vizitatorii au avut posibilitatea sa afle mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de Birotech de la managerul firmei – dl. Iosif Bakk, sefa departamentului de marketing si vanzari – d-na Monika Csiszer, specialistii IT si tehnicienii firmei.

Promotia Un Magazin intr-o Cutie promovata de partenerul Magister la Targul Gobe reprezinta o alternativa de calitate pentru intreprinzatorii din retail care nu doresc sau nu au posibilitatea sa achizitioneze software si echipamente la pretul obisnuit al pietei furnizorilor de solutii pentru retail. Cu o investitie initiala minima, ei pot sa se bucure de beneficiile unui produs premium, desigur, cu perspectiva unui viitor upgrade.

Galerie Foto

[slickr-flickr delay=”10″ items=”20″ tag=”targulgobe”]

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!