Claudia Patrascu
Magister și Viva Wallet anunță încheierea unui parteneriat strategic
14 decembrie 2021

Magister și Viva Wallet anunță încheierea unui parteneriat strategic care asigură disponibilitatea pe scară largă a soluțiilor electronice moderne de plată în România

Serviciile de plată cu cardul devin astfel parte integrantă a aplicățiilor de vânzare incluse în platforma SmartCash RMS, eliminând barierele datorate utilizării de dispozitive diferite pentru fiecare operație.

Folosind soluția revolutionară de plată Viva Wallet, clienții Magister vor avea acces la cea mai rapidă soluție de plată cu cardul disponibilă pe plan mondial, direct în aplicăția de vânzare cu care s-au obișnuit.

Soluția de plată integrată asigură timpi de sub o secundă la validarea plăților, reducând semnificativ perioada de așteptare al clienților la casele de marcat.

Un alt element esențial care vine în ajutorul comercianților care aleg serviciul de plată Viva Wallet este sistemul unic de cashback, ce promite reducerea până la 0% a comisioanelor de acceptare la plată.

Dincolo de viteză extraordinară de plată cu cardul la punctul de vânzare, Viva Wallet adaugă soluțiilor noastre pentru retail un întreg ecosistem de sisteme moderne de plată ce urmează a fi integrate în toate fluxurile software de operare. Clienții Magister vor avea acces la cea mai nouă tehnologie de plăți electronice de pe planetă, dobândind astfel avantaje competitive, de neatins până acum folosind soluțiile clasice de pe piață”, a declarat Dor Bujor Pădureanu – CEO Magister.

Viva Wallet și-a asumat misiunea de a schimbă modul în care efectuează și acceptă plăți, aducând inovația și schimbând regulile jocului în interiorul ecosistemului financiar românesc. În acest sens, parteneriatul cu Magister este unul strategic, punând și mai mult în valoare soluțiile noastre de plată, care fac deja diferența pentru întreprinderile de toate dimensiunile”, precizează Paul Popa – Country Manager România.

Despre Magister

Compania Magister s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și integrator de soluții informatice pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al magazinelor și lanțurilor de retail. În cei 20 de ani de activitate, Magister a contribuit la dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din comerțul românesc. Compania este dezvoltatorul platformei software SmartCash Retail Management System, cea mai răspândită soluție de acest gen din România. 

Despre Viva Wallet

Viva Wallet este prima neobancă europeană bazată în întregime pe cloud și care folosește Microsoft Azure. Cu sucursale în 23 de țări din Europa și mai mult de 600 de angajați, oferă servicii în 19 limbi diferite și plăți în 10 monede diferite. Viva Wallet este membru principal în organizațiile internaționale de plăți Visa și MasterCard pentru acceptarea la plată și emiterea de carduri.

Viva Wallet oferă pentru companii de toate dimensiunile servicii de acceptare la plată a cardurilor prin aplicăția inovatoare Viva Wallet POS – Tap On Phone (disponibilă pe ANDROID), prin terminale moderne tip POS și prin intermediul unor gateway-uri de plată avansate pentru magazinele online (Smart Chechout). De asemenea, oferă conturi de business cu IBAN local și carduri de business Viva Wallet Mastercard.

Clienții Magister pot solicita activarea serviciilor integrate de plată cu cardul la POS folosind butonul următor.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!