Claudia Patrascu
Platforma SmartCash RMS accepta plata cu criptomoneda prin Binance Pay
6 decembrie 2021

Plata cu criptomoneda EGLD si Binance Pay in SmartCash POS

Din luna decembrie, utilizatorii programului SmartCash POS de la Magister pot accepta, la plata in magazinele lor, peste 35 dintre cele mai raspandite criptomonede.

Intre acestea se numara desigur si Elrond eGold (EGLD), criptomoneda româneasca, alaturi de clasicele Bitcoin (BTC) si Ethereum (ETH).

Extinderea numarului de criptomonede acceptate la plata se datoreaza integrarii de catre procesatorul de plati GoCrypto a serviciilor de plata prin wallet-ul Binance Pay de la binance.com.

Binance este cea mai mare bursa de criptomonede din lume, aici fiind listate majoritatea criptomonedelor importante. In plus, Binance asigura servicii de conversie Crypto-FIAT. Majoritatea operatorilor de pe piata, fiind astfel un must have pentru orice detinator de criptomonede.

Prin adaugarea Binance Pay, in lista wallet-urilor crypto suportate, comerciantii ce utilizeaza platformele software Magister au acum acces la un numar mult mai mare de detinatori de criptomoneda.

In acelasi timp, detinatorii de criptomonede, pot utiliza pentru plati curente la casa de marcat un mare numar de token-uri. Acest aspect este posibil fara efectuarea transferurilor intre criptomonede si BTC sau ETH, cum se intampla pana acum.

Nu in ultimul rand, accesul la plata cu EGLD face posibile plati cu comisioane infime. Toate acestea garantate de tehnologia blockchain extraordinara a celor de la Elrond.

Iata o lista a criptomonedelor acceptate, la plata in solutiile Magister, prin wallet-ul Binance: EGLD, BTC, ETH, BNB, BUSD, USDC, USDT, ADA, ATOM, BCH, DASH, DOGE, DOT, EOS, ETC, FIL, HBAR, LINK, LTC, MATIC, NEO, PAX, QTUM, TRX, TUSD, UNI, VET, WRX, XLM, XMR, XRP, XTZ, ZEC, FRONT, STRAX, ONE si SXP.

In cadrul tutorialului urmator puteti observa cum decurge o tranzactie de plata la casa de marcat SmartCash POS, folosind wallet-ul Binance.

Plata cu criptomoneda EGLD si Binance Pay in SmartCash POS
Plata cu criptomoneda EGLD si Binance Pay in SmartCash POS

Pentru activarea gratuita a serviciulul de acceptare la plata de criptomoneda in magazinele SmartCash RMS click aici.

0 Comentarii

Categorie: Blog | Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!